Lubię takie wariactwa,ale brakuje zręczności,kondycji...Pewnie bym się zabił zamiast pobiegać

odpowiedni trening i byś sie nie zabił

Za długo się ładuje.
A szkoda.
użyj opcji "zapisz jako..." i będzie ci sie ściągać jakieś 30 min nawet nie zauważysz kiedy się ściągnie

a naprawde warto.....
whitetrash napisał(a):użyj opcji "zapisz jako..." i będzie ci sie ściągać jakieś 30 min nawet nie zauważysz kiedy się ściągnie
a naprawde warto.....
Ta świetniee.. tak pięknie ciągnie , że jeszcze 30 min i... 8 godzin muszę czekać
edit: już lepiej idzie

Nie chce mi sie sciagac 30mb pliku.. Czy ten 'sport' nie polega przypadkiem na turlaniu sie po ziemi i pedzeniu po dachach na zlamanie karku? Dobrze kojarze?
turlać to oni się może nie turlają, ale skaczą po dachach i chyba praktycznie po wszystkim po czym się tylko da, ale nawet i po tym po czym się nie da.
Dżemik napisał(a):Nie chce mi sie sciagac 30mb pliku.. Czy ten 'sport' nie polega przypadkiem na turlaniu sie po ziemi i pedzeniu po dachach na zlamanie karku? Dobrze kojarze?
Aha... jak to to, to trzeba przyznać, że jest to ciekawe [jakie zdanie;]...
No cóż... ściągniemy, zobaczymy...
sport jest naprawde fajny i polecam go wszystkim tak konkretniej ćwicze od niedawna ale mam za sobą 3 lata lotów i upadkow na bmx więc jakotako idzie

Jak zlamiesz kregoslup to nie bedzie rehabilitacji (przez samo "h"), tylko lezenie w lozku do konca zycia.
mario nie bedzie tak źle

ale pamiętaj o dobrym ubezpieczeniu....

a jak już złamiesz ten kręgosłup to będziesz mial dużo czasu na poleżenie w łóżeczku i rozmyślaniu co poszlo nie tak