Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: bezsensowne, ale cholernie kreatywne
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
przecież nikt nie mówi że nie Big Grin
tylko przy trzecim zadaniu moze już to nie być zabawne Big Grin
jeszcze niech Acrid coś ulepi, a potem jego kolej na wymyślanie zadania. Chyba że nie będzie pomysłu, to ja mam dwa zajebiste pomysły na questy.

Jało, są zadania w których Killer Widlak nie zamknie tematu. Ale czy ta kontrola nie jest godna podziwu?
nnie no, musze przyznać, że Kiler Widlak mnie zakilerzył już dwukrotnie. Obaczem, czy kiedyś jeszcze zaskoczy.
Ok, to ja mam propozycję zadania nr 3. Jak pojawi sie lepsza to to może być następne, albo chuj.

Projekt Dajmos

Zadaniem byłoby stworzenie dwunożnego, humanoidalnego (w przybliżeniu) robota, który będzie w stanie poruszać się w pozycji wyprostowanej (chociaż kilka kroków). Co wy na to wojownicy i geniusze?
trudne w chuj. Jutro pomyśle
Na innym forum powoli zarażam naszą zabawą. Ktoś fajne zadanie zapodał. Są 2 zbiorniki identyczne (2 prostokonty przytwierdzone do podłoża prostopadle). W jednym jest woda, a drugi jest pusty. Zadanie: Opróżnij pierwszy zbiornik i przynajmniej połowę wody z niego przenieś do zbiornika drugiego.
dla Killer Widlaka to żaden problem
panowie, tak w ogóle to mam pewien pomysł: może by założyć forum miłośników phun i zebrać ich w jednym miejscu? rozwiązywanie zadań byłoby ciekawsze w większym gronie
tja, dobry pomysl, choc ja za waski w plecach jestem widze, ech! trzeba sie przylozyc i wreszcie Was czyms zaskoczyc ;D
ja dzsiaj sobie to zamontowałem. narazie obczajam co i jak, ale fajna baja Smile
[youtube]
DivShare File - hy.avi[/youtube]

kurde, jakby mi się schody trochę nie rozjechały przy poprzednich próbach to mój paracyborg na pewno by dał rade..
właśnie, jak zrobić żeby sie coś samo poruszało ?
włącz ten filmik co jest na początku tematu. tam w pewnym momencie wyraźnie widać jak włączyć motor w hinge

maladiec: paracyborg ani nie jest twój, tylko jest zaimportowanym manekinem z gotowca, a poza tym nie jest pojazdem mechanicznym bo go poruszasz ręcznie. Nie liczy się.
fakt baza jest z ragdolla, ale ja go ulepszyłem ;p a poza tym, wcale go nie poruszam ręcznie, pobawiłem się trochę hingami, porzucałem nim trochę po planszy i sam zaczął chodzić jak komandos, zresztą w którymś momencie filmiku widać kursor który znajduje się w innym miejscu
Książę napisał(a):panowie, tak w ogóle to mam pewien pomysł: może by założyć forum miłośników phun i zebrać ich w jednym miejscu? rozwiązywanie zadań byłoby ciekawsze w większym gronie
byłoby zajebiście, ale ja takich rzeczy nie ruszam, bo tego narysować ręcznie się nie da, a ja inaczej nie umiem.

są zbiorniki.
http://www.divshare.com/download/3908464-767
http://www.divshare.com/download/3908419-bd1
Jak znajde czas to zrobie tego mecha, bo mam kilka pomysłów
jeden z 3 pomysłów na nogi mecha, ale ciężko będzie to wszystko zgrać. Już jedna noga to niemały problem by wszystko chodziło zsynchronizowane, a tu trza dwóch kroczących naprzemiennie. No i coby nie było za łatwo dochodzi problem utrzymania równowagi

http://www.divshare.com/download/3909794-87e
[Obrazek: nogamechavipba9.jpg]
Stron: 1 2 3 4 5