Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kto z Was pisze wiersze??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Szczerość najlepsza z cech .... hehe, spoko dystans, następnym razem jak wypije (i to dziwne bo wina pijam często w niedziele) namaluje coś ale juz niebęde was pytał o zdanie Surprised i tylko niemówcie żebym niemalował :?
nie no, pokój na ten przykład pomalować możesz, czemu by nie Surprised
Satan napisał(a):namaluje coś ale juz niebęde was pytał o zdanie Surprised i tylko niemówcie żebym niemalował :?

Maluj, spytasz czy nie, opinie jeśli to tu wrzucisz usłyszysz. Niezależnie od tego czy udzielisz na to wspaniałomyślnego pozwolenia czy też nie.
mam wiersz

Szatan Szatan z nim nie bratam
O nim mysle gdy zamiatam

Koniec
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mam wiersz

O nim mysle gdy zamiatam

Koniec
Ucz się pan,panie Szatan od mistrza! Oto poezyji kawał zacny,patosem tchnący na kilometr i true w 666%.Nie inaczej! [Obrazek: jump.gif] ;>
-Rene- napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mam wiersz

O nim mysle gdy zamiatam

Koniec
Ucz się pan,panie Szatan od mistrza! Oto poezyji kawał zacny,patosem tchnący na kilometr i true w 666%.Nie inaczej! [Obrazek: jump.gif] ;>

Wroze tej pani owocna kariere krytyka literackiego <ok> Big Grin
^
Tylko niech się nie nabija z Madzi (wielka ironia), jak K.Szczuka bo marnie skończy Laughing
No ba! A jakże! Drugi mój ulubiony wiersz pochodzi z pewnego rysunku który to bodajże kiedyś wklejałam w 'Walę w tyłki',a brzmi on następująco:

Na górze róże
Na dole fiołki
Chcesz się ruchać?

Zawsze mnie wzrusza Crying or Very Sad Wink
Valhalla napisał(a):^
Tylko niech się nie nabija z Madzi (wielka ironia), jak K.Szczuka bo marnie skończy Laughing

No wiadomo, przecież wszyscy jesteśmy małymi pielgrzymami Laughing
A nie? Sad
Tylko mi nie burz mojego światopoglądu Laughing
Może ja też jakiś wiersz stworze.
Vomitor napisał(a):Może ja też jakiś wiersz stworze.

Tworz, moze bedzie cos na miare mojej poeji Laughing Laughing Laughing
Crying or Very Sad Crying or Very Sad Co myśmy Ci zrobili? Crying or Very Sad Crying or Very Sad Wink
LITOSCI !!! Rolleyes Rolleyes
Walcie się, ja tu tworze Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19