Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Da VinciCode
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
^ A ja bym to dała jako post dnia ; ).Co do filmu..dużo hałasu o nic,odczucia mam mniej więcej zbliżone co do Lordiego i całego zamieszania.
na film musze sie wybrac, ale szczerze mowiac nie spodziewam sie zbyt wiele. a cala ta antykodowa propaganda nie ma wiekszego sensu - na pewno dzięki niej obejrzy go jeszcze więcej ludzi.
Film dosyc ciekawy,ale czegos w nim brakuje,co sprawie ze jest z lekka nudnawy. spodziewalam sie czegos innego .zakonczenie strasznie do d.u.p.y. ,ze nagle sie cala rodzinka zjezdza. :S HAHAHA
Ogólnie to mamy do czynienia z kupą straszną. Po prostu dupa boli od siedzenia w kinie, w napięciu nie trzyma, dłużyzny straszne miejscami, wieje nudą, nawet obsada nie ratuje. Żenada.
Tuomasss napisał(a):Ogólnie to mamy do czynienia z kupą straszną. Po prostu dupa boli od siedzenia w kinie, w napięciu nie trzyma, dłużyzny straszne miejscami, wieje nudą, nawet obsada nie ratuje. Żenada.

Dokladnie,strasznie sie rozczarowalam,bo spodziewalam sie czegos lepszego Confusedhock: (ej,a zwracaja kase za bilety? Wink )...
Byłem, wróciłem, myślałem ze gorsze to, ale ujdzie Surprised
Audrey Tautou to bardzo dobra aktorka, do tego bardzo ładna i świetnie jeździ samochodem! Wink Zdolna kobieta Wink
Ja bylam wczoraj i musze powiedziec, ze dosc przecitny film... Nudzil momentami... przereklamowany... Drugi raz bym nie poszla ;p
Opinie na forum sie przydały Tongue zaoszczędziłem na pojscie do kina, a wydałem 6 zł na wypożyczalnie DVD Wink Jak dla mnie film od strony zawartości jest dośc ciekawy i intrygujący, od strony wykonanie to możnaby go nakrecic w 1h 30m a nie 2h 20m Wink
Stron: 1 2