...jest mi bardzo bliska.Ale znam tylko parę zespołów,które tak grają-Myslovitz,Lenny valentino,Muse,radiohead...eee...byłoby na tyle.Proszę was o podpowiedź w sprawie takich zespołów.Napewno takie znacie...
polecam Acid Mothers Temple
moze to nie dokladnie takie brzmienie ja te zespoly ktore wymieniles ale moim zdaniem to absolutnie swietny psych. rock

utwory po 4o min i tytuly typu bon voyage au lsd...
no i to japonczycy, co dla mnie samo w sobie juz jest zaleta...

Dementor napisał(a):
PRODIGY 
"...inhale, exhale - you're the victim. come play my game..."
i nawet maska nie pomoze
"Breathe" czy "Firestarter" bo nie pamiętam?
A o co z maską chodzi?

Dementor napisał(a):"Breathe" czy "Firestarter" bo nie pamiętam?
A o co z maską chodzi? 
breathe
inhale/exhale = oddech
maska pomaga oddychac (gazowa i nie tylko)

hehehe...aha...ale ze mnie nieuk...

Dementor napisał(a):hehehe...aha...ale ze mnie nieuk... 
eee tam

<wystawia oficjalny dyplom>

Jak psychodelia to tylko hard-prog-psych rock z lat 70ych xD no ale dla przeciętnego słuchacza może to być zbyt... "normalne" i "trącące myszką"

. A co do AMT - to są kompletne pojebusy

, normalnie przez serwowane przez Nich dźwięki można połączyć sie z kosmosem

.
lubie tez czasem Six Organs Of Admittance albo cos z mymwly (
http://mymwly.blogspot.com/ ) jak np Terracid albo Brothers Of The Occult Sisterhood.
a Makoto Kawabata byl we wro...

Dysrhythmia
to co kolesie tam wyczyniaja to jest coś...
No i pozatym jak chcesz psychodelii to w elektronice posiedź - taki coil np. .
electric prunes, 13th floor elevators, iron butterfly, gratful dead
Psychodela z lat 60tych jest lepsza, bo wtedy muzycy brali narkotyki a nie śpiewali o tym że biorą

Tomash napisał(a):electric prunes, 13th floor elevators, iron butterfly, gratful dead
Psychodela z lat 60tych jest lepsza, bo wtedy muzycy brali narkotyki a nie śpiewali o tym że biorą 
Nie inaczej! Dorzuciłbym jeszcze pierwszą płytę Velvetów, z utworami takimi jak 'Heroin' czy 'I'm waiting for my man'

.
Cytat:No i pozatym jak chcesz psychodelii to w elektronice posiedź - taki coil np.
Jeszcze ich nie słyszałem. Czytałem jeno wywiad w którym jeden kolo mówił, że słyszy jak jego DNA śpiewa, czy cós takiego