Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Weezer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie znam tak bardzo dobrze tego zespołu, ale lubię.Grają takiego fajnego rocka...A co wy o nich sądzicie??
może być. muza lekka, łatwa i przyjemna. dobra na bezstresowy koncert pod chmurką Smile ale najlepsza rzecz jaka mi się z "łizerem" kojarzy, to teledysk do "island in the sun". wersja 2., ze zwierzątkami. fajne to to... Smile
niezbyt mi podchodzi
w jakims teledysku jakies sumo lataja hyhy Laughing
Muzyka tego zespołu jest bardzo fajna i taka lekka.Czy nie oni mieli teledysk z Muppetami?
No zespół taki śmieszny ( ale pozytywnie Tongue ) wiecie co i mam tu małe do nich pytanko.... Pamietam teledysk tego zespołu ale nie wiem co to za piosenka... W teledysku wystepował jeden z bohaterów American Pie i usilnie starał się poderwać pewną laskę, na koniec ona do niego podeszła i zaczęła śpiewać coś w stylu "i've got two ticket..." i tyle pamietam. Ktośmoże mnie oświecići podać tytuł tej piosenki? byłbym bardzo wdzięczny Tongue
Ajana napisał(a):Muzyka tego zespołu jest bardzo fajna i taka lekka.Czy nie oni mieli teledysk z Muppetami?
mieli ;]
Kudłaty_87 napisał(a):No zespół taki śmieszny ( ale pozytywnie Tongue ) wiecie co i mam tu małe do nich pytanko.... Pamietam teledysk tego zespołu ale nie wiem co to za piosenka... W teledysku wystepował jeden z bohaterów American Pie i usilnie starał się poderwać pewną laskę, na koniec ona do niego podeszła i zaczęła śpiewać coś w stylu "i've got two ticket..." i tyle pamietam. Ktośmoże mnie oświecići podać tytuł tej piosenki? byłbym bardzo wdzięczny Tongue

To była piosenka "Teenage Dirtbag" zespołu Wheatus jak pamiętam.
z tego co wiem, to zespół gra lekki rock... nie wiem, jakimś-tam fanem nie jestem, może słyszałam ze 3 - 4 utwory.
Cytat:To była piosenka "Teenage Dirtbag" zespołu Wheatus jak pamiętam.

Możliwe, mi wydawało sie ze to Weezer, tak czy inaczej wilekie dzięki za info... Kazaa juz idzie w ruch Big Grin
Taaaa.....Weezer to dopiero kapela

Znam od niedawna, ale jestem zakochana - oni są zajebiści Big Grin

Mam ich całą dyskografie, i mogę z czystym sumieniem stwierdzić , że grają coraz lepiej...ich najnowsza płyta "make believe" jest jak dotąd (moim zdaniem)najgenialniejsza Wink Wymiata wszystko...no, prawie wszystko Laughing

A swoją droga...zdziwiło mnie, że w sklepie nie ma niczego z Weezerem - a przynajmniej ja nie spotkałam. Może warto by nad tym pomyśleć? Tongue
Fajnie grają .... mozna czasem posłuchać , ale bez przesady Laughing
nie znam zapodajcie jakiegos linka co by sobie jakiegoś mp 3 posłuchać Smile
Ajana napisał(a):To była piosenka "Teenage Dirtbag" zespołu Wheatus jak pamiętam.

Jejku jak ja nienawidze tego kawałka Laughing

A Weezer jest fajny, prosto, do przodu... można posłuchać, ale zaś jakieś wielkie cudo to to nie jest
To chyba nie rock, ale najnowszy punk-rock, tzw pop-punk-rock. Chwilami mozna posluchac, jest lekkie i do sluchania w ostatnim wypadku kiedy nie ma nic innego pod reka. Z teledyskow podoba mi sie Beverly Hills.błahahah.