Ten zespoł to odrębny projekt wokalisty Myslovitz Artura Rojka.Moim zdaniem LV jest świetne.Kocham piosenkę pt. "dom nauki wrażeń". Słyszał ktoś z was wogóle ten zespół??
Ja znam, ale nie zbyt dobrze. Kiedyś miałam przyjemność przesłuchnia ich płyty. Taka sympatyczna muza

ja miałem te przyjemność słuchania, płyta genialna po prostu

zakochałem się w niej, utwory "otto pilotto" lub "trujące kwiaty" są niezwykłe, szkoda, że to tylko jedna płyta od nich wyszła... naprawde warto posłuchać, lepsze kompozycje niż Myslovitz, bynajmniej mi bardziej odpowiada.
"Uwaga jedzie tramwaj" od Lenny Valentino to moim skromnym zdaniem najlepsza polska płyta wszechczasów. Połączenie sił Myslovitz, Ścianki i Negatywu- efekt ponadczasowy, płyta na każdy stan ducha, każdą pogodę i.t.p Artur Rojek, autor tekstów przywołuje na niej swoje wspomnienia z dzieciństwa -smutne, szare, czasem traumatyczne... Te 10 piosenek na płycie to poprostu cała paleta uczuć...
oj, widze, ze sie dogadamy koles
szkoda, ze lenny to projekt raczej jednorazowy. rojek- wyzyny tekstowe, a muzycy scianki i wallus staneli na wysokosci zadania, grajac idealnie dopasowane kompozycje oscylujace gdzies w okolicy lzejszego post-rocka. piekna plyta.
Dlatego trzeba być w Mysłowicach na Off-Festivalu i wykorzystać szansę posłuchania kawałków z tej płyty na żywo ;].
Swoją drogą przenoszę.