Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Czat
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6

Arion

już już właśnie zaczyna mi coś świtać czy też mrocznieć... ;D
Oj, mnie tam już dawno nie było... Czas to nadrobić. Moja nieobecność dziwnie zbiegła się z nie przychodzeniem na czat przez Acrida (wrócił już tak w ogóle?). Hultajstwo powinno powrócić! ;D.
kurde co tak malo ludzi wlazi na chata??Tongue nie mam z kogo sie posmiac Wink hehe zapraszam wszystkich na chataSmile
kurde a mi ten czat nie trybi .. musieliscie na ircu zalozyc ..jaby sie na polchacie albo jakims innym takim nie dalo zalozyc :/
zainstaluj sobie mirca i po problemie;]
mozna na niego wejsc przez strone ( lewy gorny rog - chat - i nie trzeba miec mirca)
albo przez mirca kanal : #RockMetalShop server POLNet
e tam i tak wole czaty oparte o flash i mysql Big Grin to są dopiero zabaweczki ^_^
tu nie chodzi o trchnike wykonania Confusedhock: tylko o to zeby wlazic na naszego chata Mad
A mi ten czat cos nie dziala,wejde na niego, to a. nikogo nie ma b. jak chce cos napisac to wyskakuja jakies 3 kropki Evil or Very Mad

Arion

ó. to nie wiem co może być przyczyną, z takimi pytaniami do adminów trzeba się zgłosić (:

nu niestety kiedy wchodzę na kanał, też nikogo nie ma. wniosek jest jeden - kiedy wejdziecie, zostańcie i co jakiś czas luknijcie, czy ktoś żywy się nie pojawił ;]

a irc i tak lepszy jest.
i żadnych emotek nie ma... :>

[ha, problemy z kompem pokonane, więc znów tu będę zaglądać ;P]
A...to moze musze miec jakis program zainstalowany??
Hmm...jakby co to Jave mam Tongue
Czy ktokolwiek teraz na tym czacie się pojawia? Ja tak siedzę, czekam i nic - pustka...
Kamael napisał(a):Czy ktokolwiek teraz na tym czacie się pojawia? Ja tak siedzę, czekam i nic - pustka...
Ja se teraz weszłam na czata, ale nikogo nie ma Rolleyes Poczekam jeszcze kilka minut Smile
no ja tez czasem wlaze, ale jak nikogo nie ma to wybijam Wink
Ja w miarę możliwości będę wieczorami się pojawiał (oczywiście jeśli nie będę o tym zapominał ;D). Może po prostu trzeba ustalić jakiś termin "oficjalnych" spotkań na czacie, co Wy na to?
Stron: 1 2 3 4 5 6