Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: U2
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Niby bardzo dobry, znaczący zespół, ale jakoś nigdy do mnie nie trafiali. Nie mam tzw. "drygu" do muzyki U2. Moja wiedza na temat ich muzyki kończy się na "Vertigo".
Lubie u2<he>.....Fajny był koncert(widziałem na necie)U2& Green Day....SUPER..dali czadu.. Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes
A skoro jesteśmy przy temacie "Greenday a U2" to powiem, że utwór, który Greenday wykonuje razem z U2, bodajże "The Saints Are Coming", kompletnie mi się nie podoba... Jedyne co przychodzi mi do głowy słysząc ten numer, to słowo komercja...
jako wierna fanka U2, a lubię ich od długiego już czasu, mogę jedynie przyznać, że gdyby nie to, że oni w tym "The Saints Are Coming" brali udział, to bym nawet nie zwróciła na to nigdy uwagi. bo grindejów nie lubię jakoś.
ogólnie z repertuaru "czystego" U2 najbardziej podobają mi się utwory takie, jak np. "The unforgettable fire", "New year's day", "Sunday, bloody Sunday", "Acrobat", "One".. i wszelakie inne też. ;]
a Bono to mój idol jest. Tongue
Kasiorka napisał(a):Sunday, bloody Sunday

IGNITE <ok>
Stron: 1 2