Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Poisonblack
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie znalazłam tematu o nich, ale jeśli jest, to możecie mój usunąć =].
Co myślicie o tej gothic-metalowej kapeli?
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Nie znalazłam tematu o nich, ale jeśli jest, to możecie mój usunąć =].

Nawet jakby nie bylo takiego tematu to tez mozecie go usunac.
hegemon88 napisał(a):
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Nie znalazłam tematu o nich, ale jeśli jest, to możecie mój usunąć =].

Więc Poisonblack nie jest true? Crying or Very Sad
Pandora napisał(a):
hegemon88 napisał(a):

Czyżby właśnie został obalony Twój światopogląd? ; )
Kamael napisał(a):
Pandora napisał(a):
hegemon88 napisał(a):

Czyżby właśnie został obalony Twój światopogląd? ; )

Wiesz, to naprawdę mnie załamało...

Big Grin
No co wy, to najbardziej trv kapela, może tylko tyle, że piosenki są do siebie dosc podobne =]
Gothic metal - nie lubię, nie słucham. (to chyba za mało powiedziane)
Poisonblack to zdaje się kapela wokalisty Sentenced... Słyszałam jeden utwór (ze składanki Młotka) - "Exciter". Miło się słucha, ale dla mnie nie jest to muzyka "na dłuższą metę".
Poisonblack - pierwszy album był typowo gothicmetalowy...I śpiewał J.P. Leppalautuo z Charon... Drugi album jest ostrzejszy, zespół raczej próbuje iść śladami Sentenced [w końcu to zrozumiełe, skoro Laihiala teraz dorwał sie do mikrofonu]. Osobiście lubie Smile Bardzo.