Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zespol Lugubre
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siem! Czy ktos wie gdzie mozna znalezc jakies utwory zespolu Lugubre. Na ich oficialnej stronie nic nie ma! Poza tym co o nich sadzicie? Big Grin
a o torrenctach i kazie trojanościączu słyszałeś ?
Child Of Bodom napisał(a):a o torrenctach i kazie trojanościączu słyszałeś ?
A może on szuka orginałów ... "złodzieju" Wink
o sklepach z takim wynalazkiem jak płyty tudzież kasety chyba słyszał Wink

więc jak chce "znaleźć" to ekhmmm.... to nie kupić jak mniema, może niesłusznie Tongue
Można też szukac czegoś w sklepach zanim sie kupi Wink
Ale nieróbmy offtopa
Tu masz jedną płytkę... do kupienia Wink
http://www.fan.pl/shopping/lista.php?sta...&og=3&ot=1
Dzieki za zainteresowanie! Bo wogole to ten zespolik uslyszlem w WolfRadio wiec szybko udalem sie na ich stronke myslac ze tam znajde jakies dema albo empetrojeczki promocyjne a tam nic... :/ Wiec chcialem sie dowiedziec gdzie takie moge sobie sciagnac, bo co kupie plytke dla jednego utworu ktory mi sie spodobal a reszta okaza sie kicha?

PS. na torentach juz szukalem- nic, kaza to smiec (ale i tak nic nie ma) a w osiolku nic sie nie chce sciagnac Sad Moze jak ktos ma to niech podesle ze 2 pioseneczki na mail? Smile
hmmm a szukałeś na zasadzie wpisania w google Lugubre torrent czy w swoich jakiś. bo to pierwsza metoda jest o wiele lepsza a ja jakoś przez długi czas nie mogłam na nią wpaść. ehhh młotek ze mnie
I tak, i tak- w zadnym wypadku nic. Raz udalo mi sie trafic na link do donkeya ale niestety okazal sie martwy Sad Jeszcze uzyje fnomenalnego progsu Shareaza czy jakos tak. Big Grin
na IsoHunt'cie też nic? hmmm

ale tak patrze fakt, same jakieś dziwne włosko/francuskie/nie wiadomo jakie strony
Heh! Na ISOhuncie znalazlo... ale plytke Czajkowskiego! Big Grin Big Grin Big Grin
Ja wiem skad sciagnac ich plytke.. Smile Bede jednak chamska swinia i nie podam ci linku.. Kup album w sklepie..

Okradac undergroundowe holenderskie kapele.. Toc to juz calkiem wstyd..
Wcale sie nie obraze! Tongue Nie chce nikogo okradac! Chcialem tylko zobaczyc ich inne piosenki aby podjac decyzje o kupnie tego albumu! Tongue Tongue Coz... bede dalej polowal w WolfRadio na ich utowry, moze puszca inne! Big Grin