Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Stare filmy z Godzillą
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Oglądał ktoś w młodości stare produkcje wytwórni Toho ?? Ja do dzisiaj czasem lubie sobie obejrzeć. Mimo naiwności filmy te miały unikalny klimat. Piersza oryginalna "Godzilla" z `54 jest the best. Ale wersja japońska a nie amerykańska, bo ta druga jest pocięta, ocenzurowana i natywojenne i antynuklearne przesłanie poszło się je**ć.
Jak byłem mały, to fimy z Godzillą chodziły u mnie na wideo praktycznie cały czas od kiedy otwarto nową wypożyczalnię. Smile
Godzilla Vs Mothra (czy cuś) Tongue
Troche tych filmów było. Na oglądałem sie ich troche, ale już wyrosłem z nich Wink
Godzilla kontra Gigan.Ten film mi jakos w pamięci zapadł.Później jeszcze jakiś film o Mechagodzilli (tytułu nie pamiętam) a rzecz była o jakieś Godzilli - robocie skonstruwanym przez kosmitów w celi opanowania Ziemi. KVLT! Wiem ze widziałem jeszcze inne oldschoolowe filmy z tej serii ale tytułów nie pamiętam :/
Tu się musze wypowiedzieć... jak miałem 12 lat codziennie latałem do wyporzyczalni kaset VHS i oglądałem GODZILLLLLE!!!
Chyba wszystko obejżałem... bajka jak bajka, ale miało ot to przekaz...
byly jakies.. ale za bardzo nie pamietam co tam sie dzialo Tongue
Żałuj. Bo działo się wiele. Szczególnie w "Godzilla vs Gigan", "Terror Mechagodzilli" i "Zniszczyć wszystkie potwor"
nie przekonales mnie ale i tak pozdr Smile
Przy GODZILII trylogia Tolkiena to pokarm dla 7 - latków... przekonało? Big Grin
Nie ma żadnej różnicy między Tobą a papugą - oboje macie obsrane drążki.
KISIEL napisał(a):Nie ma żadnej różnicy między Tobą a papugą - oboje macie obsrane drążki.

Się przypierdolił... pomyśl "człowieku"...
A teraz napisz:" Przepraszam... nie zrozumiałem sensu TWOJEJ wcześniejszej wypowiedzi. Gdybym juz zdał egzamin do gimnazjum to bym wiedział, że było to PISANE NA LUZIE I NIC Z TEGO NIE WYNIKAŁO."...

Drugi dzień na forum i już utarczka... k...a mać...

Ale wybaczam...
Hahaha!Ktoś chyba nie czai klimatu Rolleyes
Korwa, ja żem mu takiem hucznem powitaniem zrobił, a on kultu nie zczaił.
KISIEL napisał(a):Korwa, ja żem mu takiem hucznem powitaniem zrobił, a on kultu nie zczaił.

Toś mmnie teraz zaskoczył...
Pierd....lic tamtego posta...
Bo ja nowicjusz tego forum jestem i Waszego kultu jeszcze zczić prawa nie mam...
finito...
Stron: 1 2