Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Różowe Lata 70 (The 70's Show)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

SML

Ogladał ktos może ten serial, tkóry przez poprzednie i te jeszcze wcześniejsze wakacje, leciał codzień rano na Polsacie (późnym wieczorem też). Wg. mnie był super komedią, pokazywal hipisowska młodzież w przezabawny sposób, wrecz sie nim zachwycałem. Przygody wyluzowanego High'aBig Grin eh... piekny serial...
Ja oglądałem!!
High był najlepszy!! Chociaż mamusia i tatuś Ericka też niezgorsi... Angry
Serial był świetny, szkoda że polsat nie wyemitował wszystkich serii... Mogli by się poskąpić.

SML

mi sie zawsze podobała olewka High'a i te jego wielkie okulary... hehe, a Eric, taki lalusiowaty też super pasował.... No i ta wielka lodówka w piwncy z lodami...
Koleś z wymiany między krajowej też wymiatał... Zwłaszcza akcentem i gadkami w stylu "A w moim kraju..." Angry

SML

Oj tak, tego serialu nie da sie nie lubiec jak już sie go zobaczy.. a co powiesz o tym takim palyboyu - debilu?Big Grin
chodzi ci o tego:
"Ja... eeeeee... wiecie sami"??
Co latał i laski wyrywał na fryzurę??
Niezły gamoń, niezły...

SML

Tak tak dokładnie o niego.. .CI ludzie pop orstu byli zawodowi, High ciagle ciagnał piwo...i spał pod schodami u EricaBig Grin No i te ich usmiechy....
Powinni to powtórzyć i to o jakiejś normalnej godzinie 18.00 może być.
Big Grin A nie 7.45 i 23.30... Chociaż... I tak wtedy oglądałem Angry

SML

o 18:00 to ja raczej tego bym nie ogladął, lepiej już jakby to leciało standardowo o 24, w tedy to zapewne siade i na te 30 minut bede wpatrony jedynie w TVBig Grin
hehe =D Ogladlo sie.. ogladalo.. =) Zaprawde prawde glosicie.. Serial byl boski.. =) Szkoda jeno ze obejrzalem moze z 20 odcinkow tylko =/ =( O 8 to ja jeszcze spie.. =(
pare razy sie obejrzało...SmileSmile
jejciu to był naprawde dobry serial, Ojczulek dawał rade Big Grin, eh szkoda że już go nie emitują...

SML

Serial fantastyczny - widze, ze nie ma osoby, która racji nie przyznaSmile. Ciekawe czy mozna zakupic odcinki tego serialu nagrane na DVD lub VHS.
SML napisał(a):Serial fantastyczny - widze, ze nie ma osoby, która racji nie przyznaSmile. Ciekawe czy mozna zakupic odcinki tego serialu nagrane na DVD lub VHS.
Z tego co wiem, w polsce nie... Crying or Very Sad

SML

I bardzo dobrze.
Stron: 1 2