Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: [sprzedam] Kotły, werble itp.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam tego od cholery w piwnicy. Jakies polmuzy, szpadery i inne starocie. Nie są juz mi potrzebne. Chętni na pm'a.
coś lepszego też masz? Jakis hardware, ramiona, clamby etc. ?
Lepsze, mam ale nie na sprzedaż. Tamte leżą w piwnicy i żadnego z nich pozytku. Statywy też jakies stare, do połowy zżarte przez rdze; raczej cie to nie zainteresuje (;
Pełna lista:
Centrale: Polmuz 22', bez naciągów, chyba Polmuz 22', naciąg przedni bardzo wyruchany, z tyłu...hm...jakaś tekturka, chyba Szpader 22'- oba naciągi, zniszczone, ale da sie grać.

Kotły: dwie 10' Polmuza ze zniszczonym naciągami, jakis Amati 12' bez naciągów, Yamaha 12', ale bardzo stary i powyginany, dwa Szpadery (10',12') w przyzwoitym stanie z górnymi naciągami.

Werble: jakies starocie: 2x Polmuz bez naciągów, 3x Szpaderski (dwa z górnymi naciagami, jeden bez)

To tyle. Mam sporo wiecej, ale tamte do niczego sie juz nie nadaja.
Możesz podać ceny??
zainteresował bym się tymi Szpaderskimi.
to są blachy czy drewniane werble?
Cytat:zainteresował bym się tymi Szpaderskimi.
to są blachy czy drewniane werble?

trochę się spóźniłeś. Sam sporą część z tego kupiłem.
no z dwa lata Wink
wszystko kupiłeś?

to może się orientujesz czy miał werbel drewniany Szpaderskiego?

a może Ty chcesz coś sprzedać od Szpadra?
Nie,wszystko już odsprzedałem takiemu jednemu. Nie chce mi sie już grać.
leniuch %)
luz, dzięki za odpowiedź.
Krzychun napisał(a):Nie,wszystko już odsprzedałem takiemu jednemu. Nie chce mi sie już grać.
oz Ty Surprised a ja gram hehe
Kochanie,zobacz kiedy ten temat został założony a kiedy ja sie zarejestrowałem:>
no przeciez widzialam, nie chodzi o to kiedy, ale o sam fakt. zdaje sie ze nie skumales.
Valhalla napisał(a):zdaje sie ze nie skumales.

Wyjeb mi w twarz.
jem.
Stron: 1 2