04-05-2005, 02:47 PM
04-05-2005, 05:31 PM
ALKATRAZ - zespół nu-metalowy (zob. NU-METAL), który charakteryzuje się tym, że, mimo, że jest z Polski, to nie nazywa się Kat (zob. ALKATRAZ), co zresztą jest uzasadnione, gdyż, gdyby nazywał się Kat (zob. ALKATRAZ), to Kat (zob. ALKATRAZ) nie mógł by się reaktywować (zob. PROCES KOMERCJALIZACJI), a to podważałoby niepodważalną regułę, mówiącą, iż każdy zespół z Polski jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), chyba, że jest to Kat (zob. ALKATRAZ), który to również jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), ale bynajmniej nie dlatego, że jest z Polski, gdyż jako jedyny zespół z Polski był on zespołem thrashowym (zob. THRASH METAL), do momentu, w którym niestety zespołem thrash metalowym (zob. THRASH METAL) być przestał i to wcale nie dlatego, że jest z Polski.
--
--
Anonymous
04-05-2005, 05:34 PM
o ja, co za zajebiste wytłumaczenie
hock: 

04-05-2005, 05:50 PM
hegemon88 napisał(a):ALKATRAZ - zespół nu-metalowy (zob. NU-METAL), który charakteryzuje się tym, że, mimo, że jest z Polski, to nie nazywa się Kat (zob. ALKATRAZ), co zresztą jest uzasadnione, gdyż, gdyby nazywał się Kat (zob. ALKATRAZ), to Kat (zob. ALKATRAZ) nie mógł by się reaktywować (zob. PROCES KOMERCJALIZACJI), a to podważałoby niepodważalną regułę, mówiącą, iż każdy zespół z Polski jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), chyba, że jest to Kat (zob. ALKATRAZ), który to również jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), ale bynajmniej nie dlatego, że jest z Polski, gdyż jako jedyny zespół z Polski był on zespołem thrashowym (zob. THRASH METAL), do momentu, w którym niestety zespołem thrash metalowym (zob. THRASH METAL) być przestał i to wcale nie dlatego, że jest z Polski.O Kurwa.
--
04-05-2005, 06:44 PM
Jeżeli według Ciebie Alkatraz to nu-metal to ja gram na akordeonie!!
Posłuchaj nu-metalu i pomyśl sobie czym się charakteryzuje!!
04-05-2005, 06:57 PM
Widocznie nie podpasowały Hegemonowi ich techniczne thrashowe solówki szatańskiego pochodzenia.
04-05-2005, 08:43 PM
Abadon napisał(a):Jeżeli według Ciebie Alkatraz to nu-metal to ja gram na akordeonie!!
Ja rozumiem że "jesteś tu nowy" ale czasem pomyśl. To nie boli...
04-05-2005, 09:06 PM
Ej sory ale jak gościu pisze w pierwszym zdaniu że to nu-metal to się wkurwiam (nerwowy jestem)
A potem kolejni TRUE metale będą mówić na Alkatraz nu-metal!!
A potem kolejni TRUE metale będą mówić na Alkatraz nu-metal!!
04-06-2005, 12:59 PM
To byl taki dowcip (zob. DOWCIP).. 
Czytanie ze zrozumieniem jest przydatna umiejetnoscia.. ;]

Czytanie ze zrozumieniem jest przydatna umiejetnoscia.. ;]
04-06-2005, 01:24 PM
Lubie, nie slucham moze nalogowo (szkoda, ze to tylko 1 plyta) ale naprawde jest to kawal dobrej muzyki (; Teksty nie sa moze najwyzszych lotow, hehe, ale co kto lubi (; Moj ulubiony kawalek to : Ayy.. yy (;
04-06-2005, 07:41 PM
hegemon88 napisał(a):ALKATRAZ - zespół nu-metalowy (zob. NU-METAL), który charakteryzuje się tym, że, mimo, że jest z Polski, to nie nazywa się Kat (zob. ALKATRAZ), co zresztą jest uzasadnione, gdyż, gdyby nazywał się Kat (zob. ALKATRAZ), to Kat (zob. ALKATRAZ) nie mógł by się reaktywować (zob. PROCES KOMERCJALIZACJI), a to podważałoby niepodważalną regułę, mówiącą, iż każdy zespół z Polski jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), chyba, że jest to Kat (zob. ALKATRAZ), który to również jest zespołem nu-metalowym (zob. NU-METAL), ale bynajmniej nie dlatego, że jest z Polski, gdyż jako jedyny zespół z Polski był on zespołem thrashowym (zob. THRASH METAL), do momentu, w którym niestety zespołem thrash metalowym (zob. THRASH METAL) być przestał i to wcale nie dlatego, że jest z Polski.
--
hehe, zajebiste