No więc tak sie zastanawiam... dlaczego tematy usuwane tak o sobie przepadają...
Na innych forach zauwazylem działy Trash, moderatorzy po prostu przenoszą tematy tam, odpowiedź w nich jest zablokowana, a ktoś kto szuka czegoś może tam to znajdzie?
Czekam na opinie...
teoretycznie żeby nie zaśmiecać forum. Chociaż minus kasowania takich tematów to że po jakimś czasie są stwarzane od początku. No ale wola adminów i modów - za dużo nie da rady.
Zgadzam się.
Też niedawno szukałam pewnego wpisu ale niestety nie ma go...
you mean what?
większość tematów, które znikają, to tematy z max offtopa i z reguły najpier są na jakiś czas blokowane zanim zostaną usunięte.
z działów muzycznych znika naprawdę rzadko co.
A jeśli już, to tematy dublujące się, wynikające z nieuwagi. Chyba, że zniknięcia czegoś nie zauważyłem.
"Best drummers" czy jakos tak.. ja tu sobie elegancko klikam na to a tu puff.... tematu nie ma...
i co wam szkodzi zrobic takie cos.. szczerze watpie czy komus to bedzie przeszkadzalo, a moze sie jedynie przydac...

wiadomo że chodzi o miejsce na serwerach....(ale mi to
jakoś jeszcze nie przeszkadza)
heh.. taka baza danych powstala z forum nie zajmuje wiele... oj nie... a jak juz to jest wiele darmowych serwerow
no to zgadywanka:ile to może zajmować? (

)
Sluze odpowiedzia: na dzien dzisiejszy baza danych forum liczy sobie 42mb...
a ile jest użytkowników którzy napisali najwięcej 5 postów...
taki pingwin to się chyba z 6 razy rejestrował
A jaki ma to związek z tematem?
Kamael napisał(a):A jaki ma to związek z tematem?
z tematem nic...
ale żeby zmniejszyć (jeśli to takie ważne) rozmiar bazy można by pokasować ich...