znalazłem stronkę na której można robić customowe naszywki, czy ktoś by chciał taką naszywkę? A może jakieś inne? Jeśli macie jakieś pomysły jak miały by wyglądać to dawajcie projekty itp.

Wiadomo, czym więcej osób tym taniej

Ceny nie znam bo wyliczają dopiero po projekcie

Jeśli ktoś nie jest zainteresowany to proszę nie komentować
Adres stronki:
NASZYWKI
No ale skąd mamy wiedzieć jaki adres tej stronki, od twojej starej?
DAwaj adres i robimy zamówienie na "Twoja stara", racja. JA się pisze.
Cholera nie zauważyłem... już dodałem w pierwszym poście

naszywki "twoja stara" można już gdzieniegdzie dostać w sklepach normalnie ... widziałem pare osób z takowymi ...
Ja jestem za napisem stylizowanym na trudne-jak-cholera black metalowe logo albo ghotycką czcionkę. Ale ogólnie też się piszę.
Danzig napisał(a):naszywki "twoja stara" można już gdzieniegdzie dostać w sklepach normalnie ... widziałem pare osób z takowymi ...
Ale my będziemy mieli własną, niepowtarzalną

Jakby zamawiac w wiekszej ilosci, to z pewnoscia wyszloby taniej-najlepiej gdzies zamowic hurtowo i zeby ktorys z modów rozprowadzal - ja sie pisze na TWOJA STARA gotykiem ;]
no to dawajcie projekty

czy naszywka ma być okrągła czy prostokątna, a może trójkątna, jaka duża jaki kolor tła i napisu.
Otter napisał(a):no to dawajcie projekty
czy naszywka ma być okrągła czy prostokątna, a może trójkątna, jaka duża jaki kolor tła i napisu.
Niech bedzie w ksztalcie twojej starej.
Krzychun napisał(a):Otter napisał(a):no to dawajcie projekty
Niech bedzie w ksztalcie twojej starej.
Nie no... lepiej żeby było w kształcie twojej starej.

![[Obrazek: twojastarafutharkit6.png]](http://img175.imageshack.us/img175/9637/twojastarafutharkit6.png)
macie futhark

.. zaprawde TRV !!
Naszywka winna być w kształcie półdupków :!: