Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Decapitated
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
-Rene- napisał(a):Możesz mi possać pałkę, jebany społeczniku "łączmy się w żalu".
Własnie w tym poście Rhene sie ofhicjalnie przyznała,że jest she-male i ma fiuta Idea
GRATULACJE :!:
Przepraszam kolego, ale nie wpierdalaj się kiedy dwóch facetów rozmawia.
Się fpiepszył
Sam nie ma fjuta to innym zazdrości, PFFF
To,że Ty masz(ale w buzi) nie znaczy,ze jestes lepsza Surprised
Znaczy
Kurwa szkoda...

Hmm ale jakby nie patrzeć to dziennie na drogach na całym świecie giną tysiące osób. Lecz zwykle mamy zwyczaju przejmowac się tylko tym co nas dotyczy (a w tym przypadku kolesia kojarzyliśmy z kapeli).

Inna bajka ,ze sam jeżdze busem względnie często na koncerty i niechciałbym tak zginąć :/.
-Rene- napisał(a):(...)
Flying Corpse napisał(a):(...)

Sobota napisał(a):Kurwa szkoda...
Hmm ale jakby nie patrzeć to dziennie na drogach na całym świecie giną tysiące osób

no. Szkoda że nieodpowiednie
Mam to uznać za życzenia na 1. XI?
Sobota napisał(a):Lecz zwykle mamy zwyczaju przejmowac się tylko tym co nas dotyczy

nie inaczej, moim zdaniem to normalne.
-Rene- napisał(a):Śmiechu warte

Za to powinni cie zajebać.

A jak się starasz komuś zaimponować chamstwem, przez takie teksty, to serdecznie współczuję.
ale bulwers...
Morgenstern napisał(a):
-Rene- napisał(a):Śmiechu warte

Za to powinni cie zajebać.
Spróbuj
Masz Rene. Poczytaj.
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/meta...1004818,47

Śmiechu warte, no nie?
Przestancie juz srac ogniem, Rene zachowala sie chujowo, ale Vitkowi nic juz zycia nie wroci. R.I.P.
Ja pierdziele, nie wiedziałem że miał taki szacun w środowisku i to u takich tuzów

[`]
Stron: 1 2 3 4 5