Szukam nieskorzanych martensow lub butow w tym stylu po mozliwej cenie..Istnieja sklepy oferujace wylacznie nieskorzane obuwie lecz sa one bez wyjatku zagraniczne i przez to cholernie drogie

Moze znacie miejsce lub sklep intenetowy(najlepiej polski) gdzie moge kupic takie buty ?Nie wykluczam tez mozliwosci odkupienia , nawet uzywanych..
jest coś o nazwie "underground boot factory" ale chyba nie ma strony, zresztą nie wiem nawet czy jeszcze istnieje...chyba z Krakowa to cudo było

po co komu nieskórzane buty?
Chociazby jakiemus sXe.. Albo zielonemu..
Aeroth-
po co komu nieskórzane buty?

Straight edge obecnie niewiele ma wspolnego z wegetarianizmem,raczej ogolnie z abstynencja dotyczaca wyzerajacych mozgowie i pluca substancji

, poza tym coraz wiecej sxe przxechodzi z pro-life na pro-choice.. Tak obiektywniej ale i po prostu wygodniej, niestety...
helgija: ja wpierdalam zdechłe zwierzęta i nosze na sobie to co z nich zostało. Z tąd moje zdziwienie.
ja tam jestem fetyszysta skorzanych rzeczy. jakos argumety wegetarian i ekologow do mnie nie przemawiaja. a po zatym buty ze sztucznej skory szybko ci sie zniszcza.ale takie chyba widzialam we wrocku na jakims placu handlowym , w takich miejscach szukaj
helgija napisał(a):Stąd, nie, Z tąd, Aeroth
faktycznie dopiero teraz zauważyłem. Dziwne bo zawsze dobrze pisałem.
Czepiasz sie :>