Tomash napisał(a):Jakby naprawde ktoś się wybierał można sie zgadać...
Nie widze problemu, ja juz mam ekipe ale raczej nie beda mieli nic przeciwko gdyby ktos jeszcze sie dolaczyl. No chyba ze bylby to Wszebad, Return or sth like that

Ja tam bym się chętnie do jakiejś ekipy dopiął. Jak powszechnie wiadomo ze Wszebądem nie mam wiele wspólnego.

Jest ktos zdecydowany na wyjazd? Pisac mi tu liste obecnosci

też bym chciala

widze, ze sporo osob z forum nie ma z kim jechac, wiec moze by tak kazdy dojechał do jakies wiochy pod granica pol-czes na wlasna reke i do Czech wjechalibysmy razem, co?

Ja jadę ;] Ekipę już mam, jakies zbłąkane forumowe duszyczki z wlkp. możemy przegarnąć ;]
Jeden kumpel jedzie jako single! Są jakieś chętne?

No ja sie chyba zastanowie...toż Whitesnake to dla mnie pierwsza liga... a kiedy to dokladnie?
a sorki nie popatrzyłem na tytuł postu
Kamael: edytuj posty!
Organizuje wyjazd Busem z Krakowa na MASTERS OF ROCK. Zapraszam chetnych - cena to ok. 100 zl w obydwie strony. Kontakt przez maila: iron.madej@interia.pl, gg 6454300, tel. 503 44 95 44
Po mojemu zajebioza
A jak reszta forum uwaza?

Toć ba, że zajebioza 8)
Nawet nas sobie przedstawiono, mości Romantyku.
Jakiejś większej recenzji pisac mi się nie chce, na innych forach to uczyniłam, powiem tylko, że doznałam przewrotu priorytetów koncertowych.
Jechałam tam dla Kreatora, Helloweena i Gammy Ray głownie. Uważałam, ze Ragów moge od biedy zobaczyc, Edguyem raczej wzgardze, a na Metal Church klęłam, że sa zamiast Annihilatora.
I oto co się stało:
Rage zmietli mnie z powierzchni ziemi - najlepszy koncert MoR. swietny szoł dał też Edguy no i Metal Church. Na Rammie Gayu sie nie zawiodłam... Zaś Helloween... :? Niech ktoś zastrzeli tego geja Derisa :?
Ogólnie miazga :!:
I nawet zdjęciocho wkleje:
![[Obrazek: mastersmk4.jpg]](http://img471.imageshack.us/img471/9681/mastersmk4.jpg)
ja to to rude dziewcze
Morrigan napisał(a):a na Metal Church klęłam, że sa zamiast Annihilatora.
No kochana... za taką zamianę tylko dziękować

. No i właśnie... które stworzenie to Istny

?
Morrigan napisał(a):![[Obrazek: mastersmk4.jpg]](http://img471.imageshack.us/img471/9681/mastersmk4.jpg)
ja to to rude dziewcze
A ta blondi z prawej to czasem nie nasza nieodżałowana Scully ?

Czemu zaraz nieodzałowana?