Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kto zna polskie zespoły black/death wzreszczące po polsku??`
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Ahhh.. Calvaria! Zapomnialem o nich! Tak tak! Calvaria jest swietna.. Smile Musze odkurzyc ich plytke..

Anonymous

Nergal śpiewa po polsku na "Grom" w utworach "Lasy Pomorza" i "Grom"
Dżemik napisał(a):Ahhh.. Calvaria! Zapomnialem o nich! Tak tak! Calvaria jest swietna.. Smile Musze odkurzyc ich plytke..

Masz "Potęge Nienawisci" czy moze któres z demek??
Dżemik napisał(a):Ahhh.. Calvaria! Zapomnialem o nich! Tak tak! Calvaria jest swietna.. :

To ci od coveru Misia Uszatka?
Skoczek napisał(a):
Dżemik napisał(a):Ahhh.. Calvaria! Zapomnialem o nich! Tak tak! Calvaria jest swietna.. Smile Musze odkurzyc ich plytke..

Masz "Potęge Nienawisci" czy moze któres z demek??

Mam Potege Nienawisci i Ostatnia Wizje.. Smile

hegemon88 napisał(a):
Dżemik napisał(a):Ahhh.. Calvaria! Zapomnialem o nich! Tak tak! Calvaria jest swietna.. :

To ci od coveru Misia Uszatka?

Tak jest.. ;]
Dziwne, że nikt tu jeszcze Arkony nie podał. Oni grają black metal - po Polsku. Co do tego, że bez różnicy jest po jakiemu się drą bo i tak nic nie słychać, to nie prawda. Ja się golę przy "Cannibal Holocaust" Necrophagii ( nawiasem mówiąc zajebisty film ).
DeMoN.|. napisał(a):"Lasy Pomorza"
buehehe tiaaa Big Grin Big Grin wypas xDD ogolem nie wiedziec czemu prawie wszystko co spiewane jest po polsku brzmi syfnie... no za wyjatkiem Ich troje Big Grin
Posłuchaj sobie francuskiego gotyku.
Francuski gotyk?? Może podasz jakieś kapele zebym mógł se ściągnąć Big Grin
Gontyna Kry
Witam

Widze, ze nie zapomnieliscie jeszcze o zespole Calvaria. Mamy testy po polsku. Wstajemy po woli z grobu, niedlugo nowa strona a na niej pelny album 'potega nienawisci'. Jedziemy z nowym materialem - sa juz 4 nowe kawalki. Prosze o cierpliowsc, zagladajcie od czasu do czasu na nasza strone www.calvaria.metal.pl zeby sprawdzic czy juz nie jest w nowszej wersji z bonusami Smile
Tymczasem zobaczcie nasze nowe logo i dajcie znac co o nim myslicie
[Obrazek: logo.jpg]
Nowe kawalki? Wreszczie.. ;]Czekam z niecierpliwoscia, bo Calvaria to bez watpienia czolowka polskiego, podziemnego death.. Trza czyms nakarmic fanow takiego grania..

Logo jak logo.. 'Mroczne', 'olschoolowe', troszke tandetne.. Slowem- takie jak powinno byc.. Wink

PS> Jestem bardzo ciekaw.. Kto sie kryje pod nickiem 'Calvaria'? ;> Krzysiek? Karol? Roman? ;]
Calvaria napisał(a):Tymczasem zobaczcie nasze nowe logo i dajcie znac co o nim myslicie
[Obrazek: logo.jpg]

Za malo ekstremalne, powinno byc wiecej krwi.
I nagich lasek (fanek Satyriconu?).. Wink I jeszcze powienien byc malutki napis 'The True'.. ;]
Dżemik napisał(a):PS> Jestem bardzo ciekaw.. Kto sie kryje pod nickiem 'Calvaria'? ;> Krzysiek? Karol? Roman? ;]

Nikt z tych panow Smile Calvaria ma pol skladu nowego Smile To znaczy bass i gitare Smile
Stron: 1 2 3 4 5