Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Które sklepy?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam nadzieje, że nie dubluje tematu.
Które sklepy w Warszawie (chodzi mi o te, które nie sprzedają wyłacznie przez internet), sprzedają tego typu rzeczy, jakie można kupic na rockmetalshop.pl (ubrania, gadżety itp.)?
Toxic napisał(a):Które sklepy w Warszawie

muzyczne
Nie chodzi mi o muzyke, raczej o ubrania i chcialabym wiedziec konkretne nazwy tych sklepów
Toxic napisał(a):Nie chodzi mi o muzyke, raczej o ubrania i chcialabym wiedziec konkretne nazwy tych sklepów

muzyczne
Szyszak napisał(a):
Toxic napisał(a):Nie chodzi mi o muzyke, raczej o ubrania i chcialabym wiedziec konkretne nazwy tych sklepów

muzyczne

Hehehe,krótko,zwięźle i na temat Wink
nie możesz po prostu spytać znajomych gdzie kupujom ciuchy ?
Albo połazić po mieście i poszukać..ja właśnie tak znalazłam tego typu sklepiki u mnie na Łódce.Wiesz..bez obrazy,ale wszystko chcesz mieć podane na przysłowiowej tacy..może warto by było się przejść,poszukać,pomyszkować?I masz większą satysfakcje z tego,że udało Ci się samej coś 'wyniuchać' Wink
boże ale forum polega na tym ze dzielimy sie swoja wiedza na dany temat nie? wiec jak wiecie to czemu sie nia nie podzielicie skoro wiecie?
Toxic napisał(a):wiec jak wiecie to czemu sie nia nie podzielicie skoro wiecie?
'Wiem ale nie powiem' Big Grin Nie no spoko,żartowałam Angry Nie jestem z Wawy więc dokładnych aderesów Ci nie podam ale hasło przedmówców 'muzyczne' dużo tłumaczy,po prostu sklepy muzyczne,połaź i poszukaj.
'Dziupla', gdzies kolo Pragi.. Nie jestem ze Stolycy, wiec gdzie dokladnie, nie wiem..
Pod Palacem w KDT...
Confusedhock:
ludzie prosze was!!gdzie ta dziupla konkretniej.... pilne!!! ktos na pewno wie!!!