nie, ale widze ze ta mala kurwa usilnie sie o to stara
Książę napisał(a):Jednym słowem na moda nadaje sie najlepiej ja, bo nikt mnie nie lubi, czyli tak jak powinno byc.
Jak policeman. Opamiętaj się.
Więcej szacunku istny, bo gdyby nie pies sąsiadów, to byłbym Twoim ojcem. Prawo serii - wypierdalaj.
Ej nie drapcie sie kociaki.
KISIEL napisał(a):Więcej szacunku istny, bo gdyby nie pies sąsiadów, to byłbym Twoim ojcem. Prawo serii - wypierdalaj.
Pojazdow i humoru to sie musiales od karola strasburgera i drozdy uczyc, popierdolino
Co innego, gdybym miał pojechać osobie wartościowej - wtedy musiałbym się wysilić. A tak to... :F
no, to pojedz mi na poziomie kurwo, sprobuj chociaz
Korwa, potwierdziło to, jaki z ciebie muł bagienny. W skrócie : nie jesteś wartościowy - nie będzie wartościowego pojazdu. Odrób lekcje.
no zobacz tomasz jaka to pizda jest
edit:
a tak w ogole, szmato, zastanow sie nad tym, czy jezdzisz po kims, kogo uwazasz za wartosciowego. szczerze w to watpie, tak wiec spokojnie mozna stwierdzic, ze wszystkie twoje pojazdy sa chujowe jak twoja stara, ktora choc wola piataka, to nikt normalny nie rzuci z laski wiecej niz 2 zlocisze
Istny no to ustawkę pizdusiowi szykuj, jak dostanie to przestanie kozaczyć.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwa
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):popierdolino
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kurwo
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):chujowe
"bluzgu, bluzgu - nie mam mózgu"
Cytat:a tak w ogole, szmato, zastanow sie nad tym, czy jezdzisz po kims, kogo uwazasz za wartosciowego. szczerze w to watpie, tak wiec spokojnie mozna stwierdzic, ze wszystkie twoje pojazdy sa chujowe jak twoja stara, ktora choc wola piataka, to nikt normalny nie rzuci z laski wiecej niz 2 zlocisze
Feralne miałeś dzieciństwo. Frustrację "przelej" w masturbację. I skończ ujadać jamniczko.
Axel napisał(a):Istny no to ustawkę pizdusiowi szykuj, jak dostanie to przestanie kozaczyć.
Okularników i kobiet się nie bije.
co to niby ma byc?
edit:
hahahaha uderzylbys mnie? jakbym nie nosil okularow? obsralbys sie, ot co
w sumie moge nawet kiedys podbic pod twoja szkole, to pogadamy
IKR,a moze zwyczajnie przestaniesz reagować na jego prowokacje?