Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Anorexia Nervosa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Nie wiem, tym niech się zajmują entuzjaści tej muzyki. Ale ostatnią płytę Burgerów wcisnąłbym pod "muzykę filmową" hahaha !
Nuillnac napisał(a):Nie wiem, tym niech się zajmują entuzjaści tej muzyki. Ale ostatnią płytę Burgerów wcisnąłbym pod "muzykę filmową" hahaha !

a tu sie zgodze Tongue spodobal mi sie szczegolnie teledysk- polecam, mozna pozlewac Big Grin nie ma to jak stare, dobre plyty, jeszcze w rodzimym jezyku Tongue no i Enthrone
Holywood metal... a to dobre Big Grin
Anorexia wymiata...bardzo dobra blakowa kapelka...nie wiem czego sie jej czepiacie...
Melodyjna chujowizna. Do pieca.
a tam chrzanicie. mnie powalila stabat mater dolorosa przez ta wstawke na poczatku utworu - miodzik Angry
Beelfegor napisał(a):nie wiem czego sie jej czepiacie...

Bo maja chujowa' nazwe/
a moze Zabili Mi Zólwia lepsza? ocenianie na podstawie nazw jest troszke przytepe, don't you think?
"Zabili mi żółwia" też chujowe.
Anorexia Nervosa jest naprawde zajebista boim zdaniem zastąpi luke po Emperor Polecam wszystkim rozumiejącym Black Metal 8)
Juri T.N.B.M napisał(a):zastąpi luke po Emperor
Strzel sobie w głowe
Cytat:Polecam wszystkim rozumiejącym Black Metal 8)
Ty widać nie rozumiesz bo słuchasz post blacku i nazywasz to black metalem.
To kolejny dekiel czy ten nattefrost sobie nika zmienil?
Cytat:Anorexia Nervosa jest naprawde zajebista boim zdaniem zastąpi luke po Emperor Polecam wszystkim rozumiejącym Black Metal

Wiesz- ja o blacku wiele nie wiem, nie będe udawał. Ale wiem jedno- pierdolisz na potęgę. Stul lepiej psyk, miast pierdolić bzdury, a 'Volhallę' wsadź sobie w dupę.
Luke po Emperor ? AN to tylko szybsze francuskie Dimmu Borgir. Zaorać. Wolę już polską Vesanię.
Stron: 1 2 3 4