03-09-2005, 11:13 AM
03-09-2005, 11:40 AM
Masz racje, stosowalem uproszczenia na potrzeby dyskusji.
03-09-2005, 01:18 PM
A ja wole teksty NS a poniewaz to sie wiąze z Perunem to jestem zwolennikiem pagan bieganie z odwr krzyżem za kotami jest nie true
03-09-2005, 02:24 PM
O kurwa, teraz każdy będzie udowadniał, że to JEGO wersja satanizmu jest ta prawdziwa :? Moim zdaniem bliżej jest La Vey'owi niż bandzie sfrustrowanych małolatów rozpierdalających cmentarze, bo starzy im kazali iść na msze... :?
03-09-2005, 02:35 PM
aXe Rose napisał(a):O kurwa, teraz każdy będzie udowadniał, że to JEGO wersja satanizmu jest ta prawdziwa :? Moim zdaniem bliżej jest La Vey'owi niż bandzie sfrustrowanych małolatów rozpierdalających cmentarze, bo starzy im kazali iść na msze... :?
Lepiej włączyć se Venoma zamiast się nad tym zastanawiać 8)... ja to właśnie zrobiłem

03-09-2005, 03:53 PM
Aniguel napisał:
Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".
To bardzo dobrze, bo im więcej "metali" tym mniej robali (blockersi, hip-hopowcy). Oby nas "Metalów" było coraz więcej
.
To bardzo dobrze, bo im więcej "metali" tym mniej robali (blockersi, hip-hopowcy). Oby nas "Metalów" było coraz więcej

Anonymous
03-09-2005, 03:56 PM
Tilomus napisał(a):Aniguel napisał:taaa, tylko że większość tych new metali to pozerskie ścierwa niczym nie różniące się od hh
To bardzo dobrze, bo im więcej "metali" tym mniej robali (blockersi, hip-hopowcy). Oby nas "Metalów" było coraz więcej.
03-09-2005, 04:32 PM
DeMoN.|. napisał(a):większość tych new metali to pozerskie ścierwa niczym nie różniące się od hh
No ale wiekszosc metali to tez pozerskie ścierwa wiec w czym problem?
03-09-2005, 07:32 PM
no np ty jesteś true pagan pozerem 

03-09-2005, 07:50 PM
Wy naprawde jestescie debilami (w znakomitej wiekszosci). Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.
03-09-2005, 07:52 PM
LCF napisał(a):Wy naprawde jestescie debilami (w znakomitej wiekszosci). Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.
Cóż za strata dla ludzkości...
05-03-2005, 08:25 PM
[quote="Aniguel
Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".[/quote]
No niestety. A potem zakładająna forum "koszulek" tematy o tolerancji i płacza, żeich dresiarze biją.
Co do tekstów, mi wsio ryba. Fakt, że wolę słuchac black metalu,bo jest z reguły lepszy, ale blizej mi do poganina. hahaha !
Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".[/quote]
No niestety. A potem zakładająna forum "koszulek" tematy o tolerancji i płacza, żeich dresiarze biją.
Co do tekstów, mi wsio ryba. Fakt, że wolę słuchac black metalu,bo jest z reguły lepszy, ale blizej mi do poganina. hahaha !
Anonymous
05-04-2005, 06:05 AM
Aniguel napisał(a):Ja uwielbiam ekstremalnie satanistyczne teksty
![[Obrazek: icon_lol.gif]](http://www.metalheart.pl/phpBB2/images/smiles/icon_lol.gif)
![[Obrazek: icon_lol.gif]](http://www.metalheart.pl/phpBB2/images/smiles/icon_lol.gif)
Idz lepiej pouczyc sie na sprawdzian z przyrody.
Anonymous
05-04-2005, 06:09 AM
LCF napisał(a):Wy naprawde jestescie debilami (w znakomitej wiekszosci). Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.Masz czosnek racje

06-15-2005, 07:57 PM
LCF napisał(a):Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.
A chuja tam. Mozna się pośmiać z black metalowego Venom i Children of Bodom, albo przeczytać wynurzenia na temat najnowszej płyty Crandle Of Flight ( możecie niewierzyć, ale kiedyś miałem doczynienia z "fanem", który myslał że jego ulubiona kapela taką właśnie nosi nazwę ).