Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Black & Pagan Metal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Aniguel napisał(a):Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".

i co, czujesz się przez to zagrożony?, czy giniesz w tłumie czerni hehe Tongue
Masz racje, stosowalem uproszczenia na potrzeby dyskusji.
A ja wole teksty NS a poniewaz to sie wiąze z Perunem to jestem zwolennikiem pagan bieganie z odwr krzyżem za kotami jest nie true
O kurwa, teraz każdy będzie udowadniał, że to JEGO wersja satanizmu jest ta prawdziwa :? Moim zdaniem bliżej jest La Vey'owi niż bandzie sfrustrowanych małolatów rozpierdalających cmentarze, bo starzy im kazali iść na msze... :?
aXe Rose napisał(a):O kurwa, teraz każdy będzie udowadniał, że to JEGO wersja satanizmu jest ta prawdziwa :? Moim zdaniem bliżej jest La Vey'owi niż bandzie sfrustrowanych małolatów rozpierdalających cmentarze, bo starzy im kazali iść na msze... :?

Lepiej włączyć se Venoma zamiast się nad tym zastanawiać 8)... ja to właśnie zrobiłem Big Grin , co to wogóle za ideologia, o której w sumie nic nie wiadomo, a jak się pojawi jakaś interpretacja, to zaraz się okazuje że niby tak nie jest, blablabla, toż to konspiracja godna masonów i innych mędrców Syjonu Smile
Aniguel napisał:

Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".

To bardzo dobrze, bo im więcej "metali" tym mniej robali (blockersi, hip-hopowcy). Oby nas "Metalów" było coraz więcej Rolleyes .

Anonymous

Tilomus napisał(a):Aniguel napisał:

Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".

To bardzo dobrze, bo im więcej "metali" tym mniej robali (blockersi, hip-hopowcy). Oby nas "Metalów" było coraz więcej Rolleyes .
taaa, tylko że większość tych new metali to pozerskie ścierwa niczym nie różniące się od hh
DeMoN.|. napisał(a):większość tych new metali to pozerskie ścierwa niczym nie różniące się od hh

No ale wiekszosc metali to tez pozerskie ścierwa wiec w czym problem?
no np ty jesteś true pagan pozerem Smile
Wy naprawde jestescie debilami (w znakomitej wiekszosci). Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.
LCF napisał(a):Wy naprawde jestescie debilami (w znakomitej wiekszosci). Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.

Cóż za strata dla ludzkości...
[quote="Aniguel
Ostatnio strasznie dużo na ulicach zrobiło się "metali".[/quote]

No niestety. A potem zakładająna forum "koszulek" tematy o tolerancji i płacza, żeich dresiarze biją.

Co do tekstów, mi wsio ryba. Fakt, że wolę słuchac black metalu,bo jest z reguły lepszy, ale blizej mi do poganina. hahaha !

Anonymous

Aniguel napisał(a):Ja uwielbiam ekstremalnie satanistyczne teksty

[Obrazek: icon_lol.gif] [Obrazek: icon_lol.gif] [Obrazek: icon_lol.gif]
Idz lepiej pouczyc sie na sprawdzian z przyrody.

Anonymous

LCF napisał(a):Wy naprawde jestescie debilami (w znakomitej wiekszosci). Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.
Masz czosnek racje Confusedhock:
LCF napisał(a):Zalosne jest to forum, chyba dam sobie z nim spokoj.

A chuja tam. Mozna się pośmiać z black metalowego Venom i Children of Bodom, albo przeczytać wynurzenia na temat najnowszej płyty Crandle Of Flight ( możecie niewierzyć, ale kiedyś miałem doczynienia z "fanem", który myslał że jego ulubiona kapela taką właśnie nosi nazwę ).
Stron: 1 2 3 4 5 6 7