03-06-2005, 01:56 PM
Stron: 1 2
03-06-2005, 01:56 PM
aXe Rose napisał(a):Heh no jeszcze linka nie mabo na razie dopiero ją klecę we Flashu
we fleshu :>
daj linka jak skonczysz

a tak po za tym ja wole swisha (łatwiejszy jest)
03-06-2005, 09:32 PM
hehe no widze ze ludzie chetni sa 8) tak logo trzeba zrobic. to jest raz! ta pani od robienia stron-zapraszam na mail admin_korkociag@o2.pl powiem co konkretnie potrzebujemy ;D troszke php sie przyda;D.narazie serwer padl
mam nadzijee ze szybko to naprawia
potrzebuje:
-kogos od robienia stron
-ludzi do pisania artukulow, recenzji relacji itp.
noi to chyba wszystko narazie
oczywiscie wymienie chetnych jako wspoludzial
tych co chca konkretow odsylam na email

-kogos od robienia stron
-ludzi do pisania artukulow, recenzji relacji itp.
noi to chyba wszystko narazie

03-07-2005, 12:32 AM
Ogólny zarys okej, do zmiany off cos wszystko jeśli chodzi o wygląd
na php się nie znam ale można by po trochu zedytować forum np. jak na mojej stronie http://www.shoxrock.tk lub zrobić w html, dla mnie najlepszy język, tak więc mogę zrobić grafe, strone, logo co tam sobie chcesz
pisz do mnie na gagu : 1061951, tylko uprzedzam, że narazie nie mam na to czasu bo czekam na nowy dysk ;] ale za tydzień półtora będe w pełnej gotowości 

03-07-2005, 07:54 AM
Ja na php też za bardzo się nie znam:/
HTML bardzo dobrze, dodatkowo jakieś różne skrypty się podokleja;]
SHOX!- świetna grafa:]
HTML bardzo dobrze, dodatkowo jakieś różne skrypty się podokleja;]
SHOX!- świetna grafa:]
03-07-2005, 08:46 AM
no moze byc oczywiscie html -sam zajebiscie go lubie 8) tzn stronki nie za bardzo chcialbym zmieniac- mozna dodac jakies graficzne pierdoly ale tez nie za duzo-wiece o co chodzi
no piszcie co proponujecie ;D najlepiej na gg 6040057 aha shox- widze ze zajebiste grafiki robisz
takze jakbys jakas zrobil jakas konkretna (nawet dobrze by bylo takie malutkie gify zeby zapodac gdzies z boku) na portal to bym nie pogardzil 

03-07-2005, 01:07 PM
Mogę Ci zrobić banner we flashu 

03-07-2005, 01:31 PM
axe spoko
jak juz baner bedzie gotowy to wal na admin_korkociag@o2.pl
z gory dziekuje
TO UWAGA LUDZIE !!!!!!!! SZUKAMY LUDZI CHETNYCH DO PISANIA NA NOWY PORTAL (W/W) WSZYSTKICH CHETNYCH ZAPRASZAM DO PISANIA NA EMAIL !!! OCZYWISCIE GWARANTUJEMY SLAWE W ZAMIAN
*Arion: edytuj posty.

z gory dziekuje

TO UWAGA LUDZIE !!!!!!!! SZUKAMY LUDZI CHETNYCH DO PISANIA NA NOWY PORTAL (W/W) WSZYSTKICH CHETNYCH ZAPRASZAM DO PISANIA NA EMAIL !!! OCZYWISCIE GWARANTUJEMY SLAWE W ZAMIAN
*Arion: edytuj posty.
10-19-2005, 02:42 PM
No ja tez jestem chetny do wspolpracy 

Stron: 1 2