Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ekstremum mocy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pora na prawdziwe ekstremum TRVE mocy czyli kultowa w pewnych kregach kapele Detsorgeskalf
obczajcie ich true teledysk i poczujcie MOC http://video.google.com/videoplay?docid=...lack+metal

Mnie najbardziej rozwalil ichni "bebniarz"

Hail & Kill!
o fuuuuuuuuck(cik) Rolleyes ..boscy są Laughing Będe miała czym starą straszyć jak mi pożałuje na płytke albo glaniochy Surprised
Big GrinBig Grin zajebisci sa najlepszy chyba ten wokalista tłusciutki Big Grin - kiedys byly juz ich jakies teledyski wrzucane w jakims topicu i ja sam umiescilem ich fotki w dziale "najbardziej niszczace foty BM" ale przeba przyznac ze ten teledysk wymiata Laughing
\m/Duże Zło \m/

[Obrazek: T0_-1_1013051.jpg]
to są jeszcze dzieci. przyjrzyjcie się ich twarzom Laughing ale jaka trv gotka hmmmmmmmmm Laughing
Amy napisał(a):to są jeszcze dzieci. przyjrzyjcie się ich twarzom Laughing

No co Ty nie powiesz?

Faktycznie niszczą Big Grin
nie wszyscy są tutaj tak spostrzegawczy Big Grin
No to normalnie teledysk do "The Call of the Wintermoon" jest przy tym mistrzostwem sztuki filmowej i talentu aktorskiego Laughing co za debile Laughing ale dzieki takim ludziom przynajmniej weselej jest na forum Laughing
spellbound napisał(a):do "The Laughing co za debile Laughing ale dzieki takim ludziom przynajmniej weselej jest na forum Laughing
Dokładnie
tak apropos, jak juz mowilem gdzies na tym forum byly jakies fragmenty koncertu tego zespolu hmm w jednym radzilbym przyjzec sie co dzieje sie z "kolcami" na naramienniku tego tlusciutkiego wokalisty w momencie gdy drugi koles zaczepia o nie dwukrotnie glowka gryfu gitary Laughing