Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Six Feet Under
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Co powiecie na temat tej kapeli?
Moim zdaniem ich najlepszymi płytami są Warpath i Maximum Violence (Victim of the Paranoid 8) )
Jak dla mnie porządny Death. Nowa płyta bodajże wychodzi pod koniec tego miesiąca jeżeli się nie myle.
Amen
Kalin napisał(a):Co powiecie na temat tej kapeli?

Straszna chujnia. Takie 1/10

Nie inaczej!
Takie popluczyny po Cannibal Corpse troszke.. Nie przepadam za Kanibalami wiec nie szaleje rowniez za 6 Feet Under.. Warpath jest ich jedynym porzadnym krazkiem..

Aczkolwiek nie jest to 'straszna chujnia'..

Nie inaczej!
A ja tam ich lubie, jeśli się mocniej w to wsłuchać(ostatnie albumy) to można dojść do wniosku że to taki zwykły rock tylko z mocniejszym brzmieniem i "troszke" innym wokalem, ja najbardziej lubie "True carnage", poza tym SFU nagrali całą płyte z coverami Ac/DC więc są zajebiści Laughing

Nie inaczej!
Tomash napisał(a):poza tym SFU nagrali całą płyte z coverami Ac/DC więc są zajebiści

Ale te covery sa totalnie chujowo odegrane.
hegemon88 napisał(a):
Tomash napisał(a):poza tym SFU nagrali całą płyte z coverami Ac/DC więc są zajebiści

Ale te covery sa totalnie chujowo odegrane.

racja, ale liczy się sam fakt Big Grin
Nie slyszlem o nich

Nie inaczej!
Cytat: jeśli się mocniej w to wsłuchać(ostatnie albumy) to można dojść do wniosku że to taki zwykły rock tylko z mocniejszym brzmieniem i "troszke" innym wokalem
Dokładnie tak jest.
Ale wokal Chrisa Barnes'a robi swoje Surprised
Cytat:Takie popluczyny po Cannibal Corpse troszke
W skład całego zespołu wchodzą tylko osoby które grają/grały w takich zespołach jak: Massacre, wspomniane Cannibal Corpse, Cianide, Death, czy Obituary. więc cieżko to nazwać popłuczynami po CC
Wszystkie wymienione kapele to death z Florydy.. Czyli wsio na jedno kopyto.. Do tego wokal Barnesa i gorzej skomponowane kawalki niz te CC.. mamy popluczyny po Kanibalach.. =)
słabe mają kompozycje ale wykonanie czasami fajne
Big Grin Big Grin Kapela jest całkiem wporządku.Świetny wokal.Moją ulubiona płytą jest True Carnage Big Grin Big Grin Big Grin
Pozdrawiam!!!!! Smile Smile
Mnie po prostu śmieszą takie kapele. Nie wiem czemu w ogóle chce ktoś tego słuchać... Dorwałem jedną płytę i po prostu mnie ROŻŚMIESZYŁA (sic!). I jeszcze texty w stylu - "moterfucking death!!!!!!!!!"... Lubię posłuchaj różnej muzyki, żeby mieć pojęcie o niej, ale 6FU to nie muzyka - to zwała i parodia. AVE.
KISIEL napisał(a):I jeszcze texty w stylu - "moterfucking death!!!!!!!!!"... Lubię posłuchaj różnej muzyki, żeby mieć pojęcie o niej, ale 6FU to nie muzyka - to zwała i parodia. AVE.

Zaraz, zaraz. I to mowi fan black metalu? ;o

Ave666.
a ja lubie SIX FEET UNDER, wg. mnie grają zajebiście 8)
drwal666 napisał(a):a ja lubie SIX FEET UNDER, wg. mnie grają zajebiście 8)
nie inaczej - popieram... a Warpath miazdzy przez cale 41 minut i 30 sekund Big Grin
Stron: 1 2 3