Co powiecie na temat tej kapeli?
Moim zdaniem ich najlepszymi płytami są Warpath i Maximum Violence (Victim of the Paranoid 8) )
Jak dla mnie porządny Death. Nowa płyta bodajże wychodzi pod koniec tego miesiąca jeżeli się nie myle.
Amen
Kalin napisał(a):Co powiecie na temat tej kapeli?
Straszna chujnia. Takie 1/10
Nie inaczej!
Takie popluczyny po Cannibal Corpse troszke.. Nie przepadam za Kanibalami wiec nie szaleje rowniez za 6 Feet Under.. Warpath jest ich jedynym porzadnym krazkiem..
Aczkolwiek nie jest to 'straszna chujnia'..
Nie inaczej!
A ja tam ich lubie, jeśli się mocniej w to wsłuchać(ostatnie albumy) to można dojść do wniosku że to taki zwykły rock tylko z mocniejszym brzmieniem i "troszke" innym wokalem, ja najbardziej lubie "True carnage", poza tym SFU nagrali całą płyte z coverami Ac/DC więc są zajebiści
Nie inaczej!
Tomash napisał(a):poza tym SFU nagrali całą płyte z coverami Ac/DC więc są zajebiści
Ale te covery sa totalnie chujowo odegrane.
hegemon88 napisał(a):Tomash napisał(a):poza tym SFU nagrali całą płyte z coverami Ac/DC więc są zajebiści
Ale te covery sa totalnie chujowo odegrane.
racja, ale liczy się sam fakt

Nie slyszlem o nich
Nie inaczej!
Cytat: jeśli się mocniej w to wsłuchać(ostatnie albumy) to można dojść do wniosku że to taki zwykły rock tylko z mocniejszym brzmieniem i "troszke" innym wokalem
Dokładnie tak jest.
Ale wokal Chrisa Barnes'a robi swoje
Cytat:Takie popluczyny po Cannibal Corpse troszke
W skład całego zespołu wchodzą tylko osoby które grają/grały w takich zespołach jak: Massacre, wspomniane Cannibal Corpse, Cianide, Death, czy Obituary. więc cieżko to nazwać popłuczynami po CC
Wszystkie wymienione kapele to death z Florydy.. Czyli wsio na jedno kopyto.. Do tego wokal Barnesa i gorzej skomponowane kawalki niz te CC.. mamy popluczyny po Kanibalach.. =)
słabe mają kompozycje ale wykonanie czasami fajne
Mnie po prostu śmieszą takie kapele. Nie wiem czemu w ogóle chce ktoś tego słuchać... Dorwałem jedną płytę i po prostu mnie ROŻŚMIESZYŁA (sic!). I jeszcze texty w stylu - "moterfucking death!!!!!!!!!"... Lubię posłuchaj różnej muzyki, żeby mieć pojęcie o niej, ale 6FU to nie muzyka - to zwała i parodia. AVE.
KISIEL napisał(a):I jeszcze texty w stylu - "moterfucking death!!!!!!!!!"... Lubię posłuchaj różnej muzyki, żeby mieć pojęcie o niej, ale 6FU to nie muzyka - to zwała i parodia. AVE.
Zaraz, zaraz. I to mowi fan black metalu? ;o
Ave666.
a ja lubie SIX FEET UNDER, wg. mnie grają zajebiście 8)
drwal666 napisał(a):a ja lubie SIX FEET UNDER, wg. mnie grają zajebiście 8)
nie inaczej - popieram... a Warpath miazdzy przez cale 41 minut i 30 sekund