Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: UNHOLY PLAGUE- mój zespół
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Tam na dole gdzie jest utwór piszę ,, więcej informacji o utworach'' tam się naciska, a potem ,,głosuj''. Jak na razie tylko dwa 4 głosy, dlatego proszę.
jakoscia przypomina mi proby i dema Darkthrona, a to wielki plus Big Grin
Nie no jakość nie jest aż taka zła, no chyba,że słuchałeś na stronce, a nie ściągałaś. Jak sobie ściągniesz to jest lepsza. Jak jeszcze nie głosowałeś to zagłosuj. Na ile nas oceniasz Hallvard? skala od 1 do 10
ja tam znawca nie jestem jakims wielkim, ale stwierdzam , ze faktycznie ciekawie wyszedl wokal.jest calkiem niezle,jak to rzekl h88 regresywnie i brudnie, ale troche nazbyt chaotycznie jeszcze . mysleliscie o zrobieniu utworku w jakims wolnym/ srednim tempie? cos na wzor "quintessence" darkthrone'a? poki co 5/10
Dalej mamy zamiar niszczyć swoją muzyką, ale w następnym utworze planujemy jakieś zwolnienia.
Necrolegion napisał(a):Dalej mamy zamiar niszczyć swoją muzyką, ale w następnym utworze planujemy jakieś zwolnienia.

To moze zrobcie jakis trve utwor o podpalaniu kosciolow, zabijaniu ksiezy i gwalceniu zakonnic. Swego czasu jeden z bendow BM glosil haslo 'hang priests, rape nuns' i takie idee warto propagowac.

Nie inaczej!
hegemon88 napisał(a):
Necrolegion napisał(a):Dalej mamy zamiar niszczyć swoją muzyką, ale w następnym utworze planujemy jakieś zwolnienia.

To moze zrobcie jakis trve utwor o podpalaniu kosciolow, zabijaniu ksiezy i gwalceniu zakonnic. Swego czasu jeden z bendow BM glosil haslo 'hang priests, rape nuns' i takie idee warto propagowac.

Nie inaczej!
nie słyszałem o tym Big Grin ale bije pokłony !
hegemon88 napisał(a):To moze zrobcie jakis trve utwor o podpalaniu kosciolow, zabijaniu ksiezy i gwalceniu zakonnic. Swego czasu jeden z bendow BM glosil haslo 'hang priests, rape nuns' i takie idee warto propagowac.

Nie inaczej!
ta? a ile zakonnic już zgwałciłeś twardzielu?
Ej no nie rozpierdalajcie tematu. Ksiąze 2 weź napisz coś na temat zespołu, bo się jeszcze nie wypowiadałeś, a jestem bardzo ciekawy Big Grin
ok, dobra. Za moment. Obczaję materiał.

Ok. Realizacja koszmarna. Utwór muzycznie zróżnicowany jak praca czasem zacinającej się młóckarni; takoż porywający. Nie korespondujący nijak z rytmiką utworu wokal. Dałbym "jeden" jako ocenę, ale widzę ze wkładasz całe serce w ten plugawy przekaz (zakładam że jest plugawy, bo z tekstu zrozumiałem tylko "argh!". Próbowałem go przeczytać, ale nie jest napisany chyba w żadnym języku) więc nie będę Ci psuł średniej. I to tyle. Wysłuchałem (cały, naprawdę), oceniłem.
nie lubie takiej muzyki ale wokal mi sie podobal musze przyznac. punktow nie daje bo sie nie znam...
Co do wypowiedzi h88 to mi sie skojarzyla od razu kapelka adorior ze swym przekazem i dosc specyficznym liderem Laughing w kazdym razie chcialbym sie dowiedziec na muzyce jakich kapel sie wzorujecie , ewentualnie inspirujecie?
Strasznie mnie kręci wasza mooza!Kiedy zagracie na Hunterfescie albo Woodstock'u?
buhaha,Wy to bierzecie na serio?Tez nagram cos takiego tylko okna umyje bo jutro niedziela.
Ale naprawde trzeba sie starać żeby wypierdolic TAKĄ grafomanię i uzyskac TAK chujowe brzmienie.Kult!
Stron: 1 2 3 4