Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Velvet Revolver w Polsce!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
http://muzyka.onet.pl/mr,1061351,wiadomosci.html !!!!!!!!!!!!!!

Aaa, kurwaaa ;D Dzien po moich urodzinach! HUHU! ;D

Bramy Spodka zostaną otwarte o godzinie 19.00. Znamy już także ceny biletów na ten koncert, płyta: 110 zł, sektory czerwone: 130 zł; sektory czerwone HJ, loża - 150 zł.

Nie ma bata! Slash na zywo, musze tam byc ;D Po prostu!

[Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif]
no i się nam Acrid podniecił Tongue
Acrid spokojnie.. oddychaj...
Niewiasty nie zblizac sie lepiej... no albo idźcie do wójka Acrida Big Grin
gannon napisał(a):no i się nam Acrid podniecił Tongue

Nie ma Cie przy mnie misiu to musze nadrabiac Sad

A koncert jest w pyte, a Wy sie nie znacie! Gdyby jeszcze Slash chcial zagrac Godfathera, to juz w ogole orgazm ;( Tylko jakas gruppi zamiziac pod scena.
sasasasas Laughing

no jak tak, to koncert musi byc udany Big Grin
No to zacznie się wojna z rodzicami! Jade jade jade!!!
Nie ma bata - muszę jechać - już czuję jak mnie w brzuchu ścisło z podniecenia Smile A dla dodania smaczku powiem Wam , że spekuluje się na temat tego , ze może Z VR wystąpią Sabaci na naszym koncercie , bo ich trasy się zbiegają i Velveci gdzieindziej grają na rozgrzewkę przed Sabatami ... Moze i u nas by wyszło ...
aaaaaaaaaaaa!!!!!!!! szaaleeeje~!!!!!!! moge zobaczyc swoich najwiekszych idoli na zywo!!!!!!!!AAAAAAAAA!!!!!!!! bede przezywac razem z Acrid'em orgazm(y) pod scena... Big Grin Big Grin Big Grin aaaaaaaaaaa!!!!!! jakby mi np Scott lape uscisnal to juz calkiem bym nie wstala z wrazenia!!!!!! ale to tylko marzenia Sad ktore zawsze sie moga spelnic Big Grin Big Grin Big Grin aaaaaa!!!!11
jak chcesz przezywać orgazmy to nie musisz na koncert jechac Big Grin

ja chętnie dopomogę w dobrej sprawie Embarrassed
velvetova napisał(a):bede przezywac razem z Acrid'em orgazm(y) pod scena... Big Grin Big Grin Big Grin

A nie mowilem ze sie fajny koncert zapowiada Big Grin Sie skumamy bejbe! Smile
Acrid napisał(a):
velvetova napisał(a):bede przezywac razem z Acrid'em orgazm(y) pod scena... Big Grin Big Grin Big Grin

A nie mowilem ze sie fajny koncert zapowiada Big Grin Sie skumamy bejbe! Smile
swietny pomysl!oo ty jestes z Tych ja z Gliwic to moze sie skumac np na dworcu albo gdzies... Smile
hmmmm...gannon czekam na propozycje... Big Grin Wink
ołł... już mi serduszko trachnęło Big Grin
zabiłas mnie tym kuszeniem Sad
Acrid napisał(a):Aaa, kurwaaa ;D Dzien po moich urodzinach! HUHU! ;D
AAAA KURWA!! DZIEŃ PRZED MOIMI :!:

Nie przepuszczę okazji zobaczenia i posłuchania Slasha na żywo :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
AAAA! KURWA PÓŁ ROKU PRZED MOIMI Smile

Aler i tak też nie zmarnuję okazji zobaczenia kawałka historii rocka na żywo ...
aXe Rose napisał(a):
Acrid napisał(a):Aaa, kurwaaa ;D Dzien po moich urodzinach! HUHU! ;D
AAAA KURWA!! DZIEŃ PRZED MOIMI :!:

Ej, to ja czuje ladna libacje w ETERZE Big Grin
Stron: 1 2 3