Są tu jacyś fani makabrycznych filmów klasy B czy C??
Nie ma to jak Braindead albo jakieś Living Dead hehe
- Twoja matka zjadła mojego psa!!
- nie całego
heh, kto zgadnie z czego ten tekst

Cos chyba ogladalo sie za kota, w czasach videotek na kazdym osiedlu

Teraz mniej,..
Braindead - Martwica Mózgu rządzi =D sczegolnie te teksty, niewiem czy masz tez ta wersje z jajcarskimi napisami w stylu : Shit! - a przetlumaczone: Srać mi sie chce! =) [singaja!!;d]
co do innych filmow to ogladalem Cannibal Holocaust, Evil Dead I,II, i narazie hm tyle..
tutaj jest ciekawy spis
http://www.geocities.com/Area51/Station/6494/ee.html
szukam filmu "Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Terror: the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil,
Zombified, Mutant, Hellbound, Flesh-Eating, Subhumanoid Living Dead part 2" widzial ktos chociaz? =d
Oglądaliście Freddie v.s. Jason ? Masakra z nutką komedii, ogólnie kiepska, ale jaka krwawa...

Jak chcecie flaków obejrzyjcie sobie serie guiane Pig. Jest to 6 krotkich (ok 40 min) japonskich filmow, bez fabuły, tylko cwiartowania, posoka, wykuwanie oczu, zabawa jelitami i takie tam.....na big-torrent .tk sa chyba dwie czesci
Widzielście Cradle of Fear? Bomba smiechu.....pełno krwi, zero fabuły, wszystko przesadzone...
Po co ktoś nakręcił ten film!!!
Przeprszam wiem po co - dla kasy!!!
Siła Słowian!!!
cradle of fear heh nie ma tego klimatu.. Swoją drogą niedawno oglądałem niezły filmik - Dom 1000 Trupów - polecam i Swit Żywych Trupów, też niezły. W tym drugim niezła jest scena jak koleś przez przypadek przecina laske piłą no i powalający początek. \m/
widzialem obydwa...house of the 100 corpses byl rezyserowany przez roba zombie ale slabo mu wyszedl wg .mnie. dawn of the dead bylo lepsze

Według mnie w tym względzie pierwsze miejsce zajmuje, i nie sądze, by z niego spadło, Cradle od Fear.
Emocje niezastąpione, tylko nie wiem, czy takie, które zakłada tematyka filmu :>
Włożyłam płytę do CD-ROMu z przekonaniem, że wiem, czego powinnam się spodziewać i w tym miejscu należy się ocena 10/10 reżyserowi za nieprzewidywalność.
Krew i groza w takim wydaniu, że byłam ratowana przed upadkiem z łóżka, po czym obejrzałam film w celu usłyszenia dialogu - za pierwszym razem niestety mi się nie udało, moje opanowanie nie pozwoliło na wstrzymanie śmiechu [wszystko ma swoje granice...].
Film ogólnie - sama radość

Ja lubie takie filmy.. stają sie dla mnie bardziej komedią. Są tak tandetnie, ze aż chce sie je ogladnać. Poprostu trzeba je zobaczyc (i sie uśmiać przy tym). Zastanawiam sie, gdize sie szkoli takich reżyserów..
A słyszeliście o "organizacji" (no może mozna nazwać to wydawnictwem)
TROMA? Specjalizuja sie oni w wydawaniu właśnei takich filmów np. Mordercza kosiarka na polu golfowym - krótkie streszczenie jednego z filmów.. już brzmi zachecajaco

Vilczymor napisał(a):Są tu jacyś fani makabrycznych filmów klasy B czy C??
Nie ma to jak Braindead albo jakieś Living Dead hehe
- Twoja matka zjadła mojego psa!!
- nie całego
heh, kto zgadnie z czego ten tekst 
Martwica Mózgu oczywiście 8)
Freddy vs Jason to jeden wielki chlam :? poprzednie odcinki fredyego byly super a ta to badziewie i nic wiecej

ja uwielbiam takie filmy, z tepymi dialogami, flaczkami i slabymi aktorami

zawsze swietnie sie przy nich bawie