Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Horrory, gore, flaki, krew, flaki.. blahahaa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
cóż, przygodę z gore'm od niedawna zaczęłam, na festiwalu w cieszynie po zobaczeniu Braindead. Tak mnie ten film zafascynował że obejrzałam wcześniejszą perełkę Jacksona Bad Taste i znowu mi się spodobało. Teraz z cyklu Jacksona zostało mi tylko Meet The Feebles chociaż to nie gore, ale chętnie sięgnę po innych przedstawicieli tego gatunku.
Jakieś proporzycje?
a co powiecie na kultowych cenobitów i mojego idola z dzieciństwa Pinhead'a??? Big Grin
ale jak chcen się ubawić to oglądam takie głupie amatorskie (najlepiej czeskie) horrory....zaro wątku, sensu, ale za to krew i flaki wylewają się poza ekran!!! Big Grin
horror to byl by dobry jakby ktos nakrecil moja klase podczas niemieckiego Laughing ale osobiscie wole takie drentwe pozbawione super efektow specjalnych filmiki typu martwiza mozgu Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Hehe, Braindead to naprawdę bardzo dobry filmik, scena na placu zabaw zawsze mi humor poprawia Big Grin. Musze jeszcze tylko dorwać skądś Bad Taste.

Bardzo lubie serie Friday the 13th i Nightmare on Elm Street. Nie za bardzo lubie filmy typu Guinea Pig, jednak takie klimaty to nie dla mnie.

A powiedzcie mi, czy znajde tu fana serii Halloween którą wprost ubóstwiam Big Grin. I przy okazji to mój 1 post na tym forum więc pozdrawiam was, użytkownicy! Smile
Teletubisie.. tak to jest to... wedlug mnie powinny sie nazywac Terrortubies... i znacznik tylko do lat 5 ^^ poźniej smiertelne Big Grin
hehehe... tiaaa....
A to znasz?

http://servus.at/DNS/tele/

Zabij teletubisie Laughing
ale się nakręciłem na nie Big Grin 3 razy z rzędu je mordowałem, Tongue
tiaaa... Big Grin
MOIM ZDANIEM NAJLEPSZYM FILMEM (oprocz oczywiscie Faces Of Death lub Orgish Angry ) JEST CANNIBAL HOLOCAUST.
Ogolnie konkurencja sie umywa i dosc ciekawy jest motyw kamery. Ciekawe ktory z filmow to zjechal? Tongue Surprised
ja tam wole Happy Tree Friends Big Grin krew sie leje litrami, dla mnie tak powinien wygladac gore Smile nie rozumiem osobnikow zachwycajacych sie czyms innym- filmy z serii HTF to klasyka i juz Laughing
Kurcze klimat horrorów klasy "U" jest wręcz niesamowity, to juz klasyka i wiele razy wspominana ale normalnie najlepszy i niepowtarzalny zestaw na imprezy...jestem okropną maniaczką takich filmów.

Czy ktoś z Was ogląda japońskie horrory ??
Może ktoś widział "Suicide Club" ??
Też fajowszki klimacik !! Polecam !!
Gut Infector napisał(a):MOIM ZDANIEM NAJLEPSZYM FILMEM (oprocz oczywiscie Faces Of Death lub Orgish Angry ) JEST CANNIBAL HOLOCAUST.
Ogolnie konkurencja sie umywa i dosc ciekawy jest motyw kamery. Ciekawe ktory z filmow to zjechal? Tongue Surprised

A jak można ten film zbobyć ??
CANNIBAL HOLOCAUST - coś mi to mówi ale, oewnie słyszałam, lub gdzieś przeczytałam...
Pościągajcie sobie z internetu "prawdziwe" gore. Obcinanie głó, członków, zapiski z sejkcji zwłok i operacji, palący się żywcem ludzie, zdeformowane niemowlęta, etc. Okazuje się, że najwięcej tzw. "gore" jest w życiu, hahahaha !
Lubię gore, to taka przyjemnie odmóżdżająca ( hehe Angry ) rozrywka. Z ulubionych to Evildead za fajny klimacik i Od zmierzchu do świtu za niezły humor (jak koleś zabił wampira ołówkiem w serducho Angry )
SML napisał(a):Ja lubie takie filmy.. stają sie dla mnie bardziej komedią. Są tak tandetnie, ze aż chce sie je ogladnać. Poprostu trzeba je zobaczyc (i sie uśmiać przy tym).

No to zapuść sobie Guinea Pig (najlepiej dwójkę) i przy tym spróbuj się pośmiać Big Grin Bo przy Braindead to każdy jeden śmiać się potrafi Wink
Stron: 1 2 3 4