Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Gwiezdny Chłopak
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
mmmmm...grrrau...można się przyłączyc??będzie trójkącik Rolleyes

Anonymous

o kurwde, on śpiewa growlem, dobry jest Laughing
kLuCz napisał(a):mmmmm...grrrau...można się przyłączyc??będzie trójkącik Rolleyes

Nie nie można :?

Nie zamierzam się dzielić mojim misiem Acridziem Big Grin
gannon napisał(a):Nie zamierzam się dzielić mojim misiem Acridziem Big Grin

[Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif][Obrazek: serduszka.gif]

What is love, gannon don't hurt me,..[Obrazek: serduszka.gif]
a tam pierdolisz... Big Grin
O ja chłopaki, kocham was Big Grin
Acrid napisał(a):
kLuCz napisał(a):aż mi normalnie od tych waszych intymnych wyznań monitor zaparował... Big Grin

ciesz sie, ze ci cos nie zesztywnialo ;D

Że niby monitor miałby mu zesztywnieć? :]

eee... co jest?!? Toć to NIEDOPUSZCZALNE! Gej party i to BEZE MNIE?!?!??!
Prisca napisał(a):O ja chłopaki, kocham was Big Grin

Embarrassed ja Ciebie po cichu tez zawsze kochałem Priściu
gannon napisał(a):
Prisca napisał(a):O ja chłopaki, kocham was Big Grin

Embarrassed ja Ciebie po cichu tez zawsze kochałem Priściu

Chciales napisac ze razem kochamy Embarrassed
Już ja sam wiem dobrze, co ja chciałem a co nie chciałem... o Twoim rzekomym uczuciu to się teraz dowiaduje! Big Grin
ZDRADA! Sad
Ludzie, kurde! Jak tak dużo chętnych to robimy wielokąt Big Grin Tego jeszcze nie było, będziemy pierwsi na świecie!!!!

Wuju Jałokimie, nie miałem jak cię zawiadomic o tym gejparty, telefonu organizacyjnego nie wziąłem Big Grin
było! Big Grin była słynna orgia w maxofftopie Confusedhock:

..ahh, dawne dzieje... Sad
więc co stioi na przeszkodzie!?! No.. właściwie to od tego gadania mi już stoi. Historia lubi sie powtarzać, a my lubimy powtarzać historię, a już najlepiej powtarzać ją ode tylca
DeMoN.|. napisał(a):o kurwde, on śpiewa growlem, dobry jest Laughing
czy ja wiem...zapewne wiesniacki i Villas Laughing nie ma co ,duet pasuje do siebie i jak i tekst Laughing piosenki
A mnie ktoc cocha? Crying or Very Sad Rolleyes Confusedhock: Question Sad Smile Big Grin
metallgirl napisał(a):A mnie ktoc cocha? Crying or Very Sad Rolleyes Confusedhock: Question Sad Smile Big Grin

jakbym znał cokolwiek to może bym kochał, przyjeżdżaj to zobaczymy Laughing
Stron: 1 2 3