Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Opera IX
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
hegemon88 napisał(a):
Dżemik napisał(a):Albo Marta Jakubska?

To komercyjna szmata wypromowana przez niejakiego wylansowana (cw)Elda. A sam Enter Chaos to metalowy bojsband ktory podpisal papiery z dziuba zanim jeszcze nagrali choc jeden utwor. Pisali o tym nawet w pozerskich zinach.

A jasne ze tak.. Tongue

Muzyka broni sie sama.. Zaden Eld jej nie wylansowal.. To tylko taki smaczek dla pismakow.. Zreszta.. Marta ryczy/ala jeszcze w Immemorial i Kayzen..
Dżemik napisał(a):Muzyka broni sie sama.. Zaden Eld jej nie wylansowal..

Wlasnie ze sie nie broni. To marne popluczyny po szwedzkim p2p2. A co do lansowania to poczytaj sobie ziny sprzed dwoch lat ktore ujawniaja wszelkie machinacje przy chamskiej promocji tego pseudo "zespolu".
Widzisz.. mi zadne machinacje (o ile jakies byly) nie przeszkadzaja cieszyc sie muzyka.. Ja nie zyje tylko i wylacznie dla niej.. Slucham tego co mi wpadnie w ucho.. a to czy zespol nagral plyte bo wydawca tejze to stryjeczny brat perkusisty malo mnie obchodzi..

I nie ma czegos takiego jak 'szwedzkie p2p2'.. Jest szwedzki melodic death.. IMHO najzacniejszy gatunek muzyki..

Ale nie robmy ot.. Rolleyes
Dżemik napisał(a):Ja nie zyje tylko i wylacznie dla niej.. Slucham tego co mi wpadnie w ucho.. a to czy zespol nagral plyte bo wydawca tejze to stryjeczny brat perkusisty malo mnie obchodzi..

Typowo pozerskie myslenie

Dzem:Ciesze sie zatem ze jestem pozerem..
hegemon88 napisał(a):
Dżemik napisał(a):Ja nie zyje tylko i wylacznie dla niej.. Slucham tego co mi wpadnie w ucho.. a to czy zespol nagral plyte bo wydawca tejze to stryjeczny brat perkusisty malo mnie obchodzi..
Typowo pozerskie myslenie
Weź słownik i sprawdź znaczenie słowa "pozer" - jest to ktoś, kto robi coś nieszczerze. A co jest nieszczerego w kochaniu muzyki? Bardziej nieszczere by chyba było, gdyby mu się nie podobała, ale słuchał jej tylko dlatego, że nie chwalili jej w pozerskich zinach... :?
czytasz pozerskie ziny? ojej uważaj bo staniesz się jeszcze pozerem a to było untrue!

hehe a co do Enter Chaos to nie wiem wręcz nic, trzeba będzie w niedalekiej przyszłości łobczaić conieco w tym temacie
Dechri napisał(a):co do Enter Chaos to nie wiem wręcz nic, trzeba będzie w niedalekiej przyszłości łobczaić conieco w tym temacie

To polecam lekture tekstow o Enter Chaos w wolfpacku.
A pewnie ze tak.. najlepiej wyrobic sobie opinie na temat zespolu czytajac true ziny zamiast po prostu posluchac jakiegos albumu..
no mi właśnie chodziło o posłuchanie Entera Smile a jak to nasz forumowy pajacyk zrozumiał to już widać Tongue
A Masha Scream ??
Opera IX to fantastyczny zespół. Ich muzyka tak naprawdę to jakieś niesamowite pogranicze pagan/symphonic/black. Bardzo cenię sobie ich płytkę "The Black Opera - Symphoniae Mysteriorum In Laude Tenebrarum" z 2000 roku. Zawiera ona najwybitniejszą wersję utworu "Bela Lugosi's Dead". Poza tym, teledyski OIX są naprawdę ciekawe, mimo iż raczej nie zainwestowano w nie kupy funduszy. Wokalistka, grająca z nimi do 2001, Cadaveria, była naprawdę charyzmatyczną postacią i bardzo szkoda, że nastąpiły zmiany w składzie zespołu.
Cytat:Polska biblioteka wampira i polskie forum na temat wampiryzmu.

Laughing
się śmiejesz. w usa wampiry to powoli plaga. widziałem program o paronasto osobowej bandzie zjebów, której przewodniczyła spasiona królowa. adoptowała nawet jakiego 15-letniego wampira, bo starzy go z domu wywalili. był też tam jeszcze jakiś emowampir, który od krwi był uzależniony. twierdził, że jak nie wypije 20g w miesiącu, to chodzi po ścianach. na szczęście królowa zdobywała dla niego krew, przez znajomego pracownika szpitala. w życiu nie widziałem takiej komedii, ale niestety tytułu reportażu nie pamiętam

wampir.boo.pl napisał(a):Może jestem w błędzie, ale wydaje mi się, że jeśli się pije krew, to nie można się zarazić AIDS. Jeśli się mylę poprawcię mnie.
dobre to forum Laughing Tongue
Stron: 1 2