Skogen to interesujacy podziemny jednoosobowy projekt BM z Gdańska. Biorac pod uwagę wiek i doświadczenie twórcy muzyka całkiem dobra (i bardzo true

). Oto strona na której znajdziecie promo najnowszego dema:
www.skogen2.republika.pl
Ściągnąłem i musze powiedziec że bardzo mi sie podoba

.Polecam wszystkim.
owcholere ale zdjęcia to ma koleś polewne

Zdjęcia jak zdjęcia, a co myślisz o samej muzyce?
takie puku puku, automat, dzwoneczki, denerwujace brzmienie, zobaczymy co przyniesie przyszłość
Straszna tandeta, jeżeli to jest true black metal, to ja pierdole.
Koles pewnie i tak się niedługo sprzeda, już wydał więcej niż jedno demo także tylko patrzeć jak pójdzie na komerche.

lecz na razie hegemon z pewnością sie cieszy i turla wałek do jego zdjęć

Cóż... ja mimo, że nacodzień słucham ambitniejszej muzyki, potrafie spojżeć na Skogen obiektywnie i wyczuć tę pasję z jaką gość nagrał te swoje "puku puku". Może i brzmienie jest prymitywne, czy jak woli Kalin "tandetne", ale szczerości odmówić mu niemożna.
co do szczerości to z chęcią obejrzałbym jego teksty
a gdzie sie podzialo ''nie inaczej''??

Dechri napisał(a):co do szczerości to z chęcią obejrzałbym jego teksty
Postaram się załatwić dla Ciebie te teksty
Tomash napisał(a):ja myślałem że od "Szczerości" to są hip hłopy...
Wyobraź sobie, że każdy gatunek muzyczny może służyć do przekazywania różnych treści, nie tylko rap.
To jak je załatwisz, to postaraj się je tu wkleić, też chętnie je przeczytam.
Tomash napisał(a):tylko że wielu twórców zasłania szczerością brak umiejętności
Pamietaj, że to Black Metal, a w nim ideologia jest ważniejsza od muzyki
Tomash napisał(a):ten cały skogen albo wcale nie umie grać, albo to jest tak fatalnie nagrane
Myslę że jak na taką muzykę gra całkiem nieźle, a i pomysły ma ciekawe. Wkońcu tu chodzi o to żeby był regres

Nightal napisał(a):Tomash napisał(a):tylko że wielu twórców zasłania szczerością brak umiejętności
Pamietaj, że to Black Metal, a w nim ideologia jest ważniejsza od muzyki 
to jest rzecz, której nigdy nie pojmę. Lepiej by sie polityką zajęli, albo jakąś sekte założyli a nie "tworzyli" takie chujwieco.
Powiem tak:
Dark throne jest muzyką prostą ale słucha mi się ich zajebiście!!
Gdy słuchałem tego moje uszy się męczyły!!