03-05-2006, 09:55 PM
03-05-2006, 10:32 PM
The Stig napisał(a):Zna Ktoś ? lubi ktoś ?Ehh... cudowne. Po co komu takie tematy/posty? Zaraz sie znajdzie pare osób, które napiszą coś w stylu: "ja znam, zajebiści", "a ja nie znam, zajebiści", "a ja bla bla bla, też mi sie podoba".
bo ja jednym słowem polecam
Napisz człowiecze co to jest to całe "Switchblade Symphony" jak to wygląda i co Cie w tym urzekło, że tak gorąco polecasz, jak sie da wrzuć linka do mp3 albo stronki.
I wtedy może pare osób pomyśli, zainteresuje sie, ściągnie, przesłucha, wypowie sie i wreszcie to forum bedzie miało może jakiś poziom. Bo narazie to słabo, oj słabo...
03-05-2006, 10:37 PM
"Zespół z kręgu dark wave pochodzący z San Francisco Utworzony w roku 1989 przez Tinę Root (wokalistka) oraz Susan Wallace (kompozytorka). Switchblade Symphony zostało rozwiazane w roku 1999, po tym wydarzeniu Tina stworzyła swój projekt pod nazwą " Tré Lux"."
03-05-2006, 11:01 PM
Tiaaa... Teraz na pewno przesłucham :?
03-05-2006, 11:29 PM
Cytat:According to member Tina Root, the group set out to take the intricacy of a symphony and "cut it up like with a blade and put into the symphony guitar, hard drums and different character type voices." Combining orchestral sounds with heavy sequences and ethereal vocals, the group has come up with a highly original gothic sound that really can't be compared to anything else out there.
Opis dosyć pochlebny, co nie zmienia faktu, że kapelka więcej niż dobra, polecam

04-14-2006, 10:06 PM
kawał porządnego grania, nic dodać, nic ująć