Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiona punkowa piosenka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Fajne kawałki mial jeszcze Brudne Dzieci Sida
-Beton punk
-Landryn (czy ballada/piosenka o landrynie) - Dobre do śpiewania gdy sie wraca z impry w zgranej ekipie.
The_hanged_man napisał(a):-Landryn (czy ballada/piosenka o landrynie) - Dobre do śpiewania gdy sie wraca z impry w zgranej ekipie.

Nieeee,zastrzelic.2 akordy+chujowy tekst.Najwieksze gowno jakie slyszalem
Kurwa, nie wiem czy wiesz, ale "album" zatytułowany był właśnie "dwa akordy darcie mordy", więc chyba założenie zespół zrealizował
myślałem ze to były "trzy akordy darcie mordy"

Krzychun napisał(a):Nieeee,zastrzelic.2 akordy+chujowy tekst.Najwieksze gowno jakie slyszalem

O to chodzi... dokładnie o to chodzi
się będzie o jeden akord kłócił
The_hanged_man napisał(a):The Bill mial taki kawalek "Gdy siedze na kiblu i sram, dobre pomysly mam,obmyślam nowy plan gdy siedze na kiblu i sram..."

znam jeszcze piosenke o wiśle
"...wisło rzeko nasza kochana zażygana i zasrana.."

ogolnie teksty mają rozweselające Big Grin
A ja znam ich wszystkie numery
Książę 2 napisał(a):A ja znam ich wszystkie numery
ja niestety tylko koncertowo, musze sobie jakąś płytke załatwić.
Moim zdaniem najlepsze piosenki punkowe ma GREEN DAY Big Grin Smile!! Macy's Day Paradise, Holiday, Bascet Case, Welcome To Paradise, Minority, Warning, St. Jimmy, She, She's A Rabel, Extraordinary Girl, Letterbomb, Brain Stew, Hitchin' A Ride, Redundant, Stuck With Me, Geek Stink Breath!!! TO JEST TO 8)
Dezerter - Szara rzeczywistosc
Od tego kawalka tak naprawde zaczelo sie u mnie sluchanie punka, nadal mam ciary gdy go slucham.
Ogólnie twórczość sedesu ,która rozpierdala wszystkim, od tekstów po rock'n'rollowy klimat ;]. Ciężko bedzie wybrac najlepszy numer ;].
Starzy Sida - No Future
^ma sie rozumieć Big Grin .

Armia - Niezwyciężony
Kurwa, lubie ten kawałek, w stylu Ramones poprostu.
Nie wiem, czy to nie jedyny kawałek Armii jaki mi się podoba. Z tego, co pamiętam był na składance dołączonej do książki "Punk Rock Later" i dlatego go poznałem.
JABOL PUNK!!!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10