Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Monty Python
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
misieksanok napisał(a):Ktoś słyszał o Monty Python i Historia Ziemi? U mnie w mieście ktoś to ma i szukam tego kogoś :]
O czyms takim nie slyszalam, natomiast mam gdzies chyba "History of the World" Mela Brooksa.
Ja najbardziej lubie gralla ale ulubiony motyw to przepowiednia z żywotu

" i wtedy okaże się że niektóre rzeczy znikają ..."
Angielsi humor rządzi. Monty Pythony widziałem wszystkie i nie ma lepszych komedii od ich filmów/skeczy.
Btw. Rowan Atkinson (Jaś Fasola Big Grin) też daje rady ;p
:!: Ha! Dla zainteresowanych: dzis, tj. 19.09.04r. (niedziela) na polsacie, o 13:40 poleci "Eryk Wiking"! Laughing :!:
A czy GRAŁ ktoś kiedyś w Monty Pythona? Miałam to szczęście, że jakieś 3-4 lata temu rodzinka z Kanady przysłała grę Monty Python i Święty Graal... Wszystko bazowało na filmie i było tak idiotyczne, że aż piękne Big Grin
Istnieje też Monty Python's Complete Waste of Time, może nadejdą kiedyś czasy, że i to cudo wpadnie mi w łapki...
ja obejrzałem 10 odcinków "latającego cyrku" z netu
SUPER,SUPER!!!!
co to jest 10 odcinków...?? wiem, że w internecie można znaleźć kanał tv, w którym Monthy Python leci 24h/dobę. I to dopiero jest faza Laughing

Anonymous

Nie spodziewalem sie Hiszpanskiej Inkwizycji!

Szkot na koniu!

Middle Of The Film

..,ahh. Monty Python rzadzi. Ni!
ni
tix napisał(a):ni
are you saying "ni" to that old woman???
OD DZIŚ NIE JESTEŚMY JUŻ RYCERZAMI KTÓRY MÓWIĄ "NI!"
a najlepsze jest to że niektórzy ludzie uważają monty phytona za mało śmiesznego głupiego (nie rozumiem takich ludziBig Grin) jak moża nielubić tych porytych angoloof Big Grin
- What manner of man are you that can summon up fire without flint or tinder?
- I am an enchanter.
- By what name are you known?
- There are some who call me...
....
- Tim. Mad
Pamiętacie scenę z wycinaniem wątroby w "Sensie zycia..."? Mało nie spadłem z kanapy, gdy to zobaczyłem. Albo lekcja wychowania seksualnego... ech, wspaniałe Laughing Laughing Laughing
tak... drugiej takiej grupy nie było i chyba już nie będzie Crying or Very Sad

do kultowych dla mnie dokonanań Cyrku zaliczyłbym napewno skecze:

o najśmieszniejszym dowcipie świata
o ministerstwie głupich kroków
o Hiszpańskiej inkwizycji
o polowaniu na komara

i wiele innych których teraz sobie nie mogę przypomnieć Big Grin

[Obrazek: prosze.gif] Monty Python's Flying Circus [Obrazek: prosze.gif]
Stron: 1 2 3 4