04-26-2005, 12:03 PM
Stron: 1 2
04-26-2005, 12:06 PM
Nie wiem,czy całkowitą,ale może po prostu nie rozumiem jego mądrości
I tak bedzie moim Guru 

04-26-2005, 12:09 PM
Łaaaaa lece sobie szybko dresik kupić.
No i oczywiście cool kultowe i extra butki ;]
hahaha
Świetna stronka ;]
No i oczywiście cool kultowe i extra butki ;]
Cytat:Taki rytmiczny mjuzik daje mi dużą pewnośc siebie. Z nim człowiek nie czuje się sam, jak bez niego. Jak go słucham to nie słyszę niczego więcej i to mi odpowiada. A potem jest najlepiej jak przestanę słuchać, ponieważ dalej nie słyszę co do mnie mówią.
hahaha

Świetna stronka ;]
04-26-2005, 09:48 PM
fenomenatlan strona
autor strony idealnie opisal dresa i świat w którym dresik żyje
to jak elito zakłądamy dresik do glanów ?
P.S. kidyś zrobiłem system rpg z kumplami "Dungeons&Dress" hehe śmieszny był im więcej pasków na dresie tym większy pancerz itp

P.S. kidyś zrobiłem system rpg z kumplami "Dungeons&Dress" hehe śmieszny był im więcej pasków na dresie tym większy pancerz itp

04-27-2005, 10:41 AM
whitetrash napisał(a):P.S. kidyś zrobiłem system rpg z kumplami "Dungeons&Dress" hehe śmieszny był im więcej pasków na dresie tym większy pancerz itp
buahahahahah... a żel ochraniał głowę? no cóż

04-27-2005, 11:15 AM
żelu nie było
ale był za to atrybut "długość włosów" im krótsze tym lepszy dresiarz 

04-27-2005, 02:51 PM
wykorzystałam tą stronę do referatu o subkulturach młodzieżowych i ich podstawowych wartościach społecznych i moralnych... część ludu w klasie sie na mnie obraziła... kurde czemu? 

05-12-2005, 06:56 PM
Frustra napisał(a):wykorzystałam tą stronę do referatu o subkulturach młodzieżowych i ich podstawowych wartościach społecznych i moralnych... część ludu w klasie sie na mnie obraziła... kurde czemu?Może należą już do klubu czterech pasków? och naraziłaś się!

05-12-2005, 07:39 PM
Cytat:Może należą już do klubu czterech pasków?
Nieee... skadze- po prostu promuja wartosci Spoleczenstwa Postepowego

Stron: 1 2