Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jak zostac prawdziwym Dresem :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Cytat:Ten koleś chyba sobie jaja robi z dresów??

Nie, zachowuje całkowitą powagę..
Nie wiem,czy całkowitą,ale może po prostu nie rozumiem jego mądrości Question I tak bedzie moim Guru Laughing
Łaaaaa lece sobie szybko dresik kupić.
No i oczywiście cool kultowe i extra butki ;]

Cytat:Taki rytmiczny mjuzik daje mi dużą pewnośc siebie. Z nim człowiek nie czuje się sam, jak bez niego. Jak go słucham to nie słyszę niczego więcej i to mi odpowiada. A potem jest najlepiej jak przestanę słuchać, ponieważ dalej nie słyszę co do mnie mówią.

hahaha Laughing

Świetna stronka ;]
fenomenatlan strona Big Grin autor strony idealnie opisal dresa i świat w którym dresik żyje Surprised to jak elito zakłądamy dresik do glanów ? Laughing
P.S. kidyś zrobiłem system rpg z kumplami "Dungeons&Dress" hehe śmieszny był im więcej pasków na dresie tym większy pancerz itp Laughing
whitetrash napisał(a):P.S. kidyś zrobiłem system rpg z kumplami "Dungeons&Dress" hehe śmieszny był im więcej pasków na dresie tym większy pancerz itp Laughing

buahahahahah... a żel ochraniał głowę? no cóż Big Grin
żelu nie było Surprised ale był za to atrybut "długość włosów" im krótsze tym lepszy dresiarz Big Grin
wykorzystałam tą stronę do referatu o subkulturach młodzieżowych i ich podstawowych wartościach społecznych i moralnych... część ludu w klasie sie na mnie obraziła... kurde czemu? Laughing
Frustra napisał(a):wykorzystałam tą stronę do referatu o subkulturach młodzieżowych i ich podstawowych wartościach społecznych i moralnych... część ludu w klasie sie na mnie obraziła... kurde czemu? Laughing
Może należą już do klubu czterech pasków? och naraziłaś się! Big Grin
Cytat:Może należą już do klubu czterech pasków?

Nieee... skadze- po prostu promuja wartosci Spoleczenstwa Postepowego Big Grin
Stron: 1 2