Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Formuła 1...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
czekam na zagorzałych kibiców F1 Big GrinBig Grin
Komu kibicujecie ? od ilu lat oglądacie i interesujecie sie Formułą 1 ? Smile
Jakbyś ty kierował bolidem to zawzięcie kibicowałbym tobie czekając aż dupniesz w bandę.
Vomitor napisał(a):Jakbyś ty kierował bolidem to zawzięcie kibicowałbym tobie czekając aż dupniesz w bandę.
[Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif][Obrazek: rotfl4kw.gif]
Nie rozsiewajcie zlych fluidow, towarzyszu..

Niespecjalnie sie tym interesuje.. Wiem tylko kto jest w czubie klasyfikacji generalnej.. :]

Pytanie mam- Tyle sie trabilo o debiucie Kubicy w F1, ale jakos po wyscigu w Szanghaju (czy gdzie to sie odbywalo), nic o nim nie slychac.. Wystartowal w koncu, czy nie?
Głośno to i było... ale nietsety Kubica nie dostał na czas licencji F1, co nieumożliwiło wystarotwanie na czas... ale jesli dostałby ta licencje to i tak wystąpił by tylko w 2-godzinny treningu. Pocieszające jest to ze Kubica został zaproszony na testy do Renault za wygranie World Series By Renault. Trzymamy kciuki za sezon 2006 z udziałem ROBERTA !!!
O kurcze, temat dla mnie Big Grin.
F1 uwielbiam i wiernie kibicuję Kimiemu Raikkonenowi, a wcześniej Hakkinenowi.
A może by tak wrażenia z sezonu? Alonso mistrzem świata ( a miało być tak pięknie Crying or Very Sad ), ogólnie słaba, w porównaniu z poprzednimi sezonami, forma Schumachera, pech jaki wiecznie dopadał kierowców Mclarena (ach, nie zapomnę jak Raikkonenowi po jakiś 30 okrążeniach prowadzenia po prostu padł samochód, prawie się popłakałem) i numery jakie odwalał Montoya (chociażby to jak na przedostatnim okrążeniu wypadł z trasy i tym samym stracił prowadzenie).
W sprawie Roberta to żal wielki że nie otrzymał superlicencji, naprawdę na to liczyłem. Cieszy za to jego zwycuięstow w World Series by Renault i fakt że będzie mógł pojeździć bolidem Renault. No i pozostaje nam mieć nadzieję że rzeczywioście wkrótce zobaczymy Polaka startującego z najlepszymi kierowcami na świecie.
Tuomasss napisał(a):F1 uwielbiam i wiernie kibicuję Kimiemu Raikkonenowi, a wcześniej Hakkinenowi.

Praktycznie identycznie, tyle, ze ja wczesniej kibicowalem David'owi Coulthard'owi, ale stajnia jak widac ta sama ;)

Ogladalem od sezonu 1998 do 2004. Niestety nie obejrzalem zadnej rywalizacji w tym sezonie, sam nie wiem czemu. Moze z powodu dziwnych zmian i regulaminu.

Najlepsze GP to oczywiscie Monte Carlo/Monako.
no ja od samego poczatku kibicuje Schumacher'owi Smile co do sezonu 2005 to poprostu lipa... zmiany w regulaminie dążą do niszczenia F1. Wyscigi sa nudne, a czołowka jak była dobra tak jest nadal. Najlepsze lata f1 to sa lata 80 i 90 w których to były prawdziwe wyscigi. A teraz to dosłownie kierowcy odwalają Niedzielny Spacer po torze.
najlepsze GP hmmm Spa, i Hockenheim.
Acrid napisał(a):Najlepsze GP to oczywiscie Monte Carlo/Monako.

O Panie, to już miazga jak dla mnie (chociaż się nie znam, ale mój stary też się nad tym GP spuszcza). Przeca tam to jedyną możliwością wyprzedzania jest sytuacja, w której gość przed kierowcą zjedzie na zmianę kapci czy tankowanie, co dla mnie automatycznie czyni wyścig nudnym.

A Btw to wolę sobie Moto GP pooglądać.
Oż, Monete Carlo jest genialnym wyścigiem, już same widoki sprawiają że warto spędzić te dwie godziny przed telewizorem. Uliczne tory to jest to! Big Grin
I jeszcze dużą sympatią, sam nie wiem czemu, darzę tor Silverstone.
Jeśli chodzi o zmiany przepisów to rzeczywiście zabijają ducha F1, na przykład zakaz zmiany opon w trakcie wyścigu strasznie mnie zabolał. Przecież to najfajniejsze momenty były kiedy w trakcie pit stopu mechanicy zmieniali w kilka sekund wszytskie koła, pełne efekciarstwo. Big Grin Chociaż z tego co się orientuję ma zostać to w następnym sezonie przywrócone.
No mam taką nadzieje... bo opony to nie tylko efekt w boxach ale takze bezpieczeństwo i jakoś jazdy... w tym sezonie Schumi zamiast scigac rywali - oszczędzał opony by dojechac do mety i to m.in zabiło Ferrari

EDIT: Jak ktoś zdobędzie regulamin na sezon 2006 to prosze o linka Big Grin

Kubica został ViceMistrzem w Wyścigiu InterKontynentalnym 8) braffo
Kubica szaleje Big GrinBig GrinBig Grin 6 pozycja na treningu w Kataloni... co prawda wszystkich nie było... no ale czas bardzo dobry... 8)
a ja tam od kilku dobrych lat jestem wiernym kibicem teamu BAR-Honda, nie zmieniam ulubionego teamu w zależności od tego który jest na szczycie,
http://motoryzacja.interia.pl/wydarzenia...inf=722085

nio i mamy nowy regulamin. Stare zasady w pit-lane to jest to !
Stron: 1 2