Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Sidney Polak
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jestem ciekaw co onim sądzicie????
Krótko: nie trawię Evil or Very Mad
Me too :? Homiczówka, homiczówka...Nie przypominam wam jebanego czubka? O tak Wink
Stanął na wysokości (a raczej niskości) polskiej muzyki rozrywkowej...

Anonymous

gabrysia napisał(a):Me too :? Homiczówka, homiczówka...Nie przypominam wam jebanego czubka? O tak Wink
tak gabrysiu, przypominasz Smile (joke)

a co to tego kolesia: debil jakich wielu, kolejny komercyjny śmieć wykonywujący znienawidzony przeze mnie kretyński gatunek muzyki.... Evil or Very Mad
(KILL'EM ALL)
DeMoN.|. napisał(a):
gabrysia napisał(a):Me too :? Homiczówka, homiczówka...Nie przypominam wam jebanego czubka? O tak Wink
tak gabrysiu, przypominasz Smile (joke)
Ej, ej, ej. Ja tak pięknie przerobiłam ten jakże "ambitny" tekst, a Ty się ze mnie śmiejesz Crying or Very Sad Wink
zajebisty jest utwor: RAGGA RAP, oh yeah!

hare siec hare siec, piwo, sex, muza hare! Big Grin powaga, podoba mi sie XD

reszty nie sluchalem, no moze jescze tequila jest spok ;]
Slyszalem tylko wyzej wspomniana Homiczowke.. Da sie sluchac.. lepsze w kazdym razie niz Manson czy inny Manowar..
sciagnij ragga rap, jest swietny inny niz wszytkie Wink
Tomash napisał(a):
Dżemik napisał(a):Slyszalem tylko wyzej wspomniana Homiczowke.. Da sie sluchac.. lepsze w kazdym razie niz Manson czy inny Manowar..

Jak nie trawie Manowara, to tym razem przesadziłeś Laughing
niech to Valhalla przeczyta to was pozabija Laughing
A co do tematu to ja generalnie nic do gościa niemam, bo niby co miał bym miec? Robi muze której nie trawie, ale git, niech robi co chce.
nie trawie jego muzyki ale szanuje go bo wiem ze jego album odbil sie szerokim echem w swiatku - a w dzisiejszych czasow trudno jest nagrac taki album jaki nagral polak bo ten gatunek jest juz jakby nie bylo bardzo wyeksploatowany.
znam tylko Chomiczówke i chwała za to, że nie więcej Laughing
Me too...Jak dla mnie to muza nie bardzo do słuchania, ale cóż niektórym to się podoba...hmm sa gusta i gusciki...chociaż na tle całego hh to raczej znosne (eh sasiad robi mi koncerty) Tongue

Anonymous

Dżemik napisał(a):Slyszalem tylko wyzej wspomniana Homiczowke.. Da sie sluchac.. lepsze w kazdym razie niz Manson czy inny Manowar..

tak Dżemiku, czyżby zmiana gustów muzycznych? Laughing
-------------------------------------------------------------
odwalcie sie od ManOwaR... Evil or Very Mad
Darkness: zemścij sie Smile
Stron: 1 2