Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: LOSUX
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
http://www.losux.eqi.pl/

Genialny komiks internetowy.

Zwieracze rulezz
Chyba wszyscy to znają... Big Grin
Nic nowego...
Co nie zmienia faktu, że komiksy są świetne Big Grin
czy ja musze mówić, że to zajebiste jest Tongue ?
Taa ten komiks jest ... no po prostu jest zajefajny. Big Grin
No jest ( widze to pierwszy raz ). Tylko po co Pingwin wklejal tego linka do Topica o Blink 182 ?? Jak tak dalej pojdzie to na kazdym topicu bedzie ten link wklejony. Ale to nie zmienia faktu, ze jak narazie sie uspokoiles stary - oby tak dalej.
\\\ AlucarD /// napisał(a):No jest ( widze to pierwszy raz ). Tylko po co Pingwin wklejal tego linka do Topica o Blink 182 ?? Jak tak dalej pojdzie to na kazdym topicu bedzie ten link wklejony.

nie bedzie.. moja w tym glowa..

a komiks swietny.. Big Grin jednooki balwan z kosmosu jest cudowny.. Big Grin
Znane i lubiane Tongue."Jaka jest Twoja ulubiona część ciała?Ja uwielbiam zwieracze"
a ja chce koszulke 100lec
...nic dodać nic ująć...po prostu mega HARDKOR... Laughing
ja najbardziej lubie pingwinie siły zbrojne

nienawidze dżemika, on sie tak wozi

Dzem: Jakos to przezyje.. Smile I edytuj posty geniuszu.. Big Grin
\\\ AlucarD /// napisał(a):Ale to nie zmienia faktu, ze jak narazie sie uspokoiles stary - oby tak dalej.

Cofam te slowa.
Wystarczy spojrzeć na mój podpis pod postami i wszystko jasne Tongue. Bałwan i Tom'Ash rządzą, powinni zrobić osobny komiks o ich przygodach Big Grin. Planuje kupic koszulke z bałwanem Tongue
mnie on za bardzo nie śmieszy. Siakieś takieś na siłę
poczytałam do pewnego momentu, parę haseł było fajnych a potem stwierdziłam, że szkoda mi czasu Laughing
NIEZŁY HARDKOR Smile
Stron: 1 2 3