03-31-2005, 10:13 AM
Stron: 1 2
04-13-2005, 11:06 PM
właśnie udało mi się dorwać Ulfa Soderberga
Super jest, bardzo mi się podoba. Mam 3 albumy, ale nie udało mi się wyizolować, który najbardziej lubię. Chyba tak całościowo. Inne niż Sephiroth, który nadal bardzo mi się podoba 

04-28-2005, 08:36 AM
Co do Raison d'Etre, polecam także inne sideprojekty Petera Anderssona: Stratvm Terror, Atomine Elektrine, Svasti-ayanam, Grismannen, Cataclyst, Panzar, Bocksholm czy też Necrophorus.
A jeżeli chodzi o Dark ambient, to gorąco zachęcam do posłuchania Maeror Tri, Troum, Tarkatak, Yen-Pox, Yggdrasil, Tausendschoen. Same perełki.
A jeżeli chodzi o Dark ambient, to gorąco zachęcam do posłuchania Maeror Tri, Troum, Tarkatak, Yen-Pox, Yggdrasil, Tausendschoen. Same perełki.
04-28-2005, 08:38 AM
Aha, jakby ktoś był zainteresowany to mogę to wszystko udostępnić na Soulseeku, jakoś w przyszłym tygodniu.

04-28-2005, 06:07 PM
Annatar napisał(a):Aha, jakby ktoś był zainteresowany to mogę to wszystko udostępnić na Soulseeku, jakoś w przyszłym tygodniu.
bardzo chetnie. daj nicka

szczegolnie Grismannen i Stratvm Terror - Genetic Implosion
04-28-2005, 06:19 PM
Annatar: ogladalem Twoje prace na digiart. nie tylko ciekawe ale i "fachowo" zrobione
warsztat masz jak trzeba
naprawde fajne rzeczy
a ze strona digiart to pierwszy raz sie spotykam... wyglada jak polskie deviantart

a ze strona digiart to pierwszy raz sie spotykam... wyglada jak polskie deviantart

04-30-2005, 05:21 PM
Yggdrasil mnie interesuje, ale ze względu na nazwę 

05-04-2005, 10:56 AM
Vlkodlak napisał(a):Yggdrasil mnie interesuje, ale ze względu na nazwę
hehe slynne drzewo runiczne

na Nocturnal Emissions - Omphalos jest calkiem fajny kawalek pt yggdrasil
05-04-2005, 10:33 PM
Wróciłem właśnie z Mazur
Na Soulseeku można mnie znaleźć pod nickiem LSR, postaram się coś nawrzucać i zostawiam kompiuter do jutra wieczorem.

05-04-2005, 10:38 PM
seelenleib napisał(a):a ze strona digiart to pierwszy raz sie spotykam... wyglada jak polskie deviantart
To jest dokładnie coś w tym stylu, tylko mniej chłamu z całego świata, no i zasadniczo wygląda ciekawiej itd itp. Z DeviantArt zrezygnowałem.
05-16-2005, 05:28 PM
raison d'Etre, sepiroth, gale grand central, coph nia... polecam zobaczyć na żywo, niezapomniane wrażenie... posłuchajnie na cd jest niesłe ale na zywo sa 2x lepsi, wizualizacje petera powalają 

Stron: 1 2