04-01-2005, 06:56 PM
04-01-2005, 07:03 PM
...a potem tego dzieci słuchają...
04-01-2005, 07:13 PM
Frustra napisał(a):...a potem tego dzieci słuchają...
No właśnie.Nie wiem jak można tak rzucać mięchem,to się robi po prostu niesmaczne.

04-02-2005, 09:07 AM
eddie napisał(a):hEx!! 8)
chodzi o to że ona ma warunki(nieźle spiewa) i muzę tesh ma ZNOŚNĄ, ale niepotrzebnie robi ten szum(zamieszanie) wokół siebie... bo to się ani ludziom nie podoba, ani nie przybędzie jej od tego rozumu... najpierw słuchała Jacksona, a potem nagle zmieniła się w taką groźną Metalówę, bo tak jej poradził manager... sądzę że Bóg stworzył ją w dobrym celu, do grania zajebistej muzy, ale zapomniał o rozumie... jak rozdawali rozumy, to ona zamiast stanąć w kolejce po rozum, dwa razy stanęła w kolejce po talent wokalny.
można powiedzieć że jestem za, a nawet przeciw...
ta kolejka po talent wokalny chyba była jak za prl...(jak była jej kolej to zabrakło

04-28-2005, 09:25 AM
Bez przesady,głosik to ona ma niezły
Zastanawiam się,jak będzie jej kolejna płyta (o ile będzie),jeśli pozostanie w tym swoim"@%$& więc ^$%* #&^$ stąd ty #^%*!" to niech się swoim krążkiem wypcha 

06-08-2005, 06:55 PM
ja tam chylińskiej za bardzo nie lubie >_<' właściwie, to w ogóle jej nie lubie. miałam kiedyś jedną piosenke na kompie, ale byłam na nią tak jakby uczulona =P o.n.a. było lepsze.... no ale co zrobisz.
06-08-2005, 07:05 PM
ona byla u mnie w miescie na dniach bytomia, wieszosc moich znajomych poszlo 0_x
08-09-2005, 09:18 PM
Ano mi sie poodoba głos chylinskiej, tlyko, ze ona akurat zle go wykorzystuje. I nie powinniscie porownywac chylinskiej z o.n.a. bo to calkowicie inny etap muzyki, zreszta sami muzycy tak stwierdzili. Znam osobiscie muzykow z o.n.a. i nie darze wielkim uczuciem tego zepsolu. A chylinska jest ok, pokazuje swoje zdanie, jednak w wiekszosci nie mysli nad tym co mowi. Powinna zaczac wiecej myslec. Takowiec, jesli chodzi o zepsol chylinska, jestem na duze pieprzone nie, lecz jesli chodzio nią samą to niepodoba mi sie czasem, wypowiadajac sie, ale lubie ja.
08-10-2005, 08:50 PM
Jak byłam mała to słuchałam teraz to chyba już bym żadnej piosenki nie zanuciła :? Jednym słowem dobre dla młodych i niedoświadczonych
Ale jeżeli ktoś lubi to nie będę ubliżać,każdy lubi co chce