DeMoN.|. napisał(a):Tomash napisał(a):^^Tym na pewno nie, ale takiemu Helloween, Rage, czy innym Warlockom raczej tak(oczywiście chodzi mi tu o płyty "Dorosłe dzieci", "Kawaleria szatana" i "Ostatni wojownik")
Przecież Rage to pierwszoligowy zespół, Helloween też niczego nie brakuje
No i Turbo, to wg mnie też pierwsza liga, nic złego nie napisałem o tamtych kapelach, sam je lubie...
Tomash, to kiedy akcja "Spal MMP w Ogniu Zniszczenia" ? chwasty się powinno wyrywać...
A ja TSA lubie. Glos piekarczyka kojarzy mi sie troche z Osbournem

Tomash napisał(a):pojade pod siedzibe MMP i ją opluje
Dziuba chuj.
Nie inaczej!
KelThuz napisał(a):Tomash, to kiedy akcja "Spal MMP w Ogniu Zniszczenia" ? chwasty się powinno wyrywać...
Nie inaczej!

nienawidze tego czegoś, odkąd kupiłem "Awatar" Turbo, na cudnym digipaku, który po paru dniach się rozleciał, a w tekstach jest mnóstwo błędów, że nie wspomne już o przekręcaniu nazwisk muzyków Deep Purple, przy opisie coveru "burn". Inna sprawa - metal chłamer, wypaczający gusta tysiącom ludzi, a dobili mnie już tym, że jakieś 3 lata temu zamówiłem w przewspaniałym metalopolisie płytkę Thin Lizzy "Live and dangerous" czyli żaden rarytas, i .... czekam do dziś, pisałem mejle, dzwoniłem - zero reakcji...Zaorać!

Ale po co narzekać - niedługo wyjdzie DVD Turbo z niespełna godzinnym występem na metalmanii

Nevermore napisał(a):aXe Rose napisał(a):Oczywiście KAT - jedyny polski zespół, który dorównywał a nawet przewyższał moim zdaniem gigantów thrashu światowego.
ROTFL, chyba nieco przesadzasz.
Może trochę, ale nie do końca. W czym Oddech Wymarłych Światów ustępuje płytom Metalliki?

aXe Rose napisał(a):Nevermore napisał(a):aXe Rose napisał(a):Oczywiście KAT - jedyny polski zespół, który dorównywał a nawet przewyższał moim zdaniem gigantów thrashu światowego.
ROTFL, chyba nieco przesadzasz.
Może trochę, ale nie do końca. W czym Oddech Wymarłych Światów ustępuje płytom Metalliki? 
Nie wiem, nie lubię za bardzo obu zespołów to się nie wypowiadam.
Ja lubię KAT, ale najbardziej to TSA. Fajne klimaty. Reszta, cienko troszkę...
O Dziubińskiego chodzi ?? Nie jestem miejscowy to nie wiem.
Dragona to slyszalem horda goga album czy cos. Niezłe zło :F
Ale cała ta strona dorosledzieci.prv.pl to jest wyjebista w pyte kopalnia o tych starych zespołach
Chwilunia, przecież działalność KATa przypadała na czasy, żelaznej kurtyny, ciężko było wyjechać z kraju...a co dopiero robić tam karierę...
W tych czasach BBC to robiło o Polsce reportaże, jak o jakimś egzotycznym miejscu.
Istnieje dokument dla bbc z Jarocina, na który składają się wywiady z wokalistą KATa, Moskwy, czy Siekiery.
I wszystkie powody braku możliwości zaistnienia na scenie światowej zostały przez tych, młodych wówczas, muzyków wymienione.
Sobota napisał(a):Dragona to slyszalem horda goga album czy cos. Niezłe zło :F
Akurat studyjne płyty Dragona są imho arcychujowe, natomiast koncertowy split z Wilczym Pajakiem(metalmania 87') miażdży ekologów, dobry jest też materiał "Sacrifice" z bodajże 93 roku, ale toto wyszło ino na kasecie i to pod skrzydłami "giganta" Baron records, więc nie dziwne że w zasadzie nikt o tym nie pamięta. "Horda goga" ssie po cąłości, "Fallen angel" jakiś tkai niedorobiony, jakby nagrywany na szybko, "Scream of death" jeszcze idzie posłuchać. Ale generalnie to ten zespół - jak wqiele innych rockowych polskich bandów z 80's - się skończył zanim na dobre się zaczął, niestety. Teraz się reaktywowali podobno...
Przemek87 napisał(a):O Dziubińskiego chodzi ??
Nie o twoja starą.
Dziuba chuj.
Nie inaczej!