Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Usuwanie Topicow ...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Moze Moglibyscie Zrobic Cos takiego Jak Usuwanie Topic'ow Na Ktore Nie Ma Na Przyklad Postow 2 Tygodnie Albo Cos W Tym Stylu
Zgadzam się, że w kilku miejscach przydałoby się trochę posprzątać, bo bajzel straszny jest.

Arion

wiecie, bywa tak, że nowa osoba przychodzi na forum i odkopuje stare topici, zaczynając kolejne dyskusje. a te starsze topici bywaja naprawdę... powiedzmy, ciekawsze niż większość nowopowstających.

jeśli macie jednak jakieś konkretne typy - piszcie. na priv, czy tutaj - jakkolwiek, a propozycje z pewnością zostaną rozpatrzone :)
W Moim Chorym umysle Narodzila Sie kolejna Mysl ... Kolejny Sposob Na Porzadkowanie Forum ... Ograniczenie Postow Dodanych Przez Uzytkownika W Ciagu Dnia ... Do Np Pieciu Postow dziennie ... Wiem Ze To W Sumie Glupi Pomysl ... ale To Tylko Propozycja Tongue
A w czym Wam przeszkadzają stare tematy? Przecież nie trzeba non stop poruszać tych samych, czasem komuś się coś przypomina i do czegoś wracamy. W momencie gdy wyrzuciłoby się temat o jakimś zespole, w momencie pojawienia się kogoś nowego temat znów się pojawi i wg mnie to dopiero byłby niezły burdel.
Rozumiem, w takim offtopie do wyrzucenia byłoby wiele, ale tematów o zespołach i muzyce radziłbym nie ruszać.
Co do ograniczenia liczy postów - po co?! Jeśli mam coś do powiedzenia - mówię i może to być i 10 postów dziennie, w inne dni nie piszę nic. Nie ograniczajmy sobie wolności.
\\\ AlucarD /// napisał(a):Ograniczenie Postow Dodanych Przez Uzytkownika W Ciagu Dnia ... Do Np Pieciu Postow dziennie ... Wiem Ze To W Sumie Glupi Pomysl ...

Zgadza się, bardzo głupi pomysł :?
Kamael napisał(a):A w czym Wam przeszkadzają stare tematy? Przecież nie trzeba non stop poruszać tych samych, czasem komuś się coś przypomina i do czegoś wracamy

Nie Chodzi Mi O wszystkie Stare Tematy ... Chodzi mi O te Na Ktore Nie Ma postow Przez Dluzszy Okres Czasu ... A jesli postow nie ma w danym topicu wogole to mozna go usunac moim skromnym zdaniem ... gdy ktos wejdzie i zalozy podobny temat moze wtedy rozpocznie sie w nim jakas dyskusja ...

A co do ograniczenia liczby mozliwych do dodania postow ... sam napislaem ze to glupi pomysl ale moim zdaniem zrobilby porzadek poniewaz bardziej szanowalibysmy to co i gdzie piszemy lub dodajemy ... W sumie wydaje mi sie ze dziesiec postow zupelnie wystarczy ... jak dla mnie ...

Wielu moze sie ze mna nie zgadzac ... ale trza cos zrobic z forum bo sie zasypie jakims gownem niedlugo ... napewno denerwuje was to gdy jest temat temat jakis ktory nas interesuje ... a gdy wejdziemy na niego tam jest 150 innych tematow oprocz tego ktory nas interesuje ...

I Jeszcze jedno chcialbym powiedziec ( juz koncze Big Grin ) ... musimy tez sami jakos zadbac o porzadek ... nie mozemy pokladac calej nadzieji na porzadek w moderatorach naszych kochanych Wink
Ograniczenie ilości postów to nie jest żaden sposób na uporządkowanie forum. W końcu każdy miałby po kilka nicków, żeby móc się częściej wypowiadać. Wtedy dopiero byłby burdel, a z tym by już sobie moderatorzy nie poradzili tak szybko...
zawsze mozna jakos ip zablokowac ... ale przyznaje pandorze racje .. o tym nie pomyslala moja mala glowka Tongue

Arion

Cytat:Nie Chodzi Mi O wszystkie Stare Tematy ... Chodzi mi O te Na Ktore Nie Ma postow Przez Dluzszy Okres Czasu ... A jesli postow nie ma w danym topicu wogole to mozna go usunac moim skromnym zdaniem ... gdy ktos wejdzie i zalozy podobny temat moze wtedy rozpocznie sie w nim jakas dyskusja ...
więc nowo przybyła na forum osoba zaczyna od przeglądania już istniejących topiców i tam się wypowiada.
nie widzę najmniejszego sensu w takiej akcji. za to nie wiem co mnie powstrzymało przed wyrzuceniem tematu o zupkach instant.

Cytat:A co do ograniczenia liczby mozliwych do dodania postow ... sam napislaem ze to glupi pomysl ale moim zdaniem zrobilby porzadek
propozycje odnośnie robienia porządku na forum dyskutowane są w gronie moderatorów, aczkolwiek przdstawiona przez Ciebie opcja nie bardzo mi odpowiada i również nie sądzę, by przyniosła pożądany skutek.

Cytat:poniewaz bardziej szanowalibysmy to co i gdzie piszemy lub dodajemy ... W sumie wydaje mi sie ze dziesiec postow zupelnie wystarczy ... jak dla mnie ...
a przepraszam co to jest? forum czy przedszkole?
bo jakoś coraz częściej odnoszę wrażenie, że to drugie.

Cytat:I Jeszcze jedno chcialbym powiedziec ( juz koncze ) ... musimy tez sami jakos zadbac o porzadek ... nie mozemy pokladac calej nadzieji na porzadek w moderatorach naszych kochanych
uau. w końcu ktoś to załapał ^^
Ała boli .. Ales Sie ArioN nacytowala Big Grin ... W Sumie jak Narazie To Az takiego Syfu Nie Ma ... Big Grin
Alucard, wybacz, ale zacznij od siebie, bo Twoje posty czyta się dosyć trudno, gdy zaczynasz każde słowo z dużej litery i zdanie kończysz wielokropkiem. Ale może to tylko mnie tak razi...
Nie odbieraj tego jako pretensje, bo nie o to mi chodzi. Zależy nam (nie napiszę wszystkim, bo to nie prawda) przecież żeby na forum był porządek.
Taa... Ale jeszcze gorzej się czyta PosTy pIsaNe W teN sPosóB, jAk tO NIEKTÓRZY rObiĄ :?
Zaczynam od siebie. Zawsze mialem schiza z wielokropkiem. Postaram sie tego juz nie pisac ale nie wiem czy dam rade - to cholerny nawyk Big Grin ... Postaram sie obiecuje.

P.S - Mi to w sumie wisi jak ktos pisze ale rzczywiscie TaKiE PiSmO moze denerwowac bardziej niz moje kropki Wink
\\\ AlucarD /// napisał(a):zawsze mozna jakos ip zablokowac ... ale przyznaje pandorze racje .. o tym nie pomyslala moja mala glowka Tongue

...
Stron: 1 2