Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: MILOSIERDZIE BOZE - Psychol z Malczyc atakuje :-))))
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
zdobyłem wspaniały adres Smilehttp://www.milosierdzieboze.com/

pozostawiam go bez kometarza bo ręce opadają Smile

zarzuce tylko mały cytacik z tej oto strony

"Ten Cudowny Obraz o trzech promieniach, jest kontynuacją obrazu siostry Faustyny Kowalskiej o dwóch promieniach. Obraz o trzech promieniach, który wydaje zapachy i uzdrawia ludzi na potwierdzenie tego, że jesteśmy już na ziemi, to znaczy; Duch Święty, Bóg Ojciec Wszechmogący, Jezus Chrystus i Maryja. Na razie jesteśmy normalnymi ludźmi, aż do kiedy będziemy odmłodzeni, czyli Przemienienie Pańskie.
MUSZĘ, MUSIMY (DUCH ŚWIĘTY, BÓG OJCIEC, JEZUS CHRYSTUS I MARYJA) PRZEJŚĆ WSZYSTKIE SZCZEBLE ŻYCIA ZIEMSKIEGO, OD A DO Z, OD PONIŻENIA DO WYWYŻSZENIA, OD BANKRUTA DO MILIONERA, OD ROZWODNIKA DO WDOWCA, OD SZCZUPŁEGO DO GRUBEGO. "

a to niektóre z jego przepowiedni :
"SEWERYN KRAJEWSKI POWRÓCI DO CZERWONYCH GITAR.
URSZULA PIOSENKARKA PRZEPROWADZI SIĘ DO USA.
CZESŁAW MIŁOSZ PRZEPROWADZI SIĘ DO USA.
NIE BĘDZIE RONDA - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI.
NIE BĘDZIE KSIĘGI GUINESSA, PRAW AUTORSKICH - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI.
NIE BĘDZIE RADIA MARYJA - ZMIENIĄ NAZWĘ NA ________________?
UPAŁY BĘDĄ TAKIE DUŻE, DO KOŃCA ŚWIATA, ŻE POWYSYCHAJĄ ŹRÓDEŁKA.
MISTRZOSTWA ŚWIATA W PIŁCE NOŻNEJ BĘDĄ, CO 2 LATA.
W WATYKANIE BĘDZIE ZAMACH STANU, NA JANA PAWŁA II.
JARUZELSKI DOSTANIE CZTERY KULKI OD SWOICH STARYCH ŻOŁNIERZY ZA STAN WOJENNY. "
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes
Ludzie!!! Ta strona gada Rolleyes Jeszcze mi bebenki powypala....
W sumie to nie wiem co jej autor miał na mysli ale to może lepeij dla mnie?
ale sekta :? ktos ma naprawde niezle jazdy ze takie pierdoly pisze.ale mozna sie posmiac.np. chcesz zyc 200 lat? i takie. albo zdrowotne przescieradelko ojca panka. Big Grin
[Obrazek: baner2.gif]
to mnie rozwalilo kompletnie :Tak wyglądałem w dniu 04/15/2001r.
Przed Przemienieniem Pańskim.
PO PRZEMIENIENIU PAŃSKIM GDY ZACZNĘ WSKRZESZAĆ ZMARŁYCH, ODMŁADZAĆ LUDZI, BĘDĘ POMNAŻAŁ MATERIALIZOWAŁ, LEWITOWAŁ. MOJE CIŚNIENIE TĘTNICZE BĘDZIE 400/100. Moją stronę będzie odwiedzać 4 000 000 (cztery miliony) ludzi na minutę.

Kto nie chce niech nie ogląda mojego oblicza? Proszę, żeby nie przeszkadzał w budowaniu, mojej wiary i nie przekręcał moich wyrazów, zdań i nie wykorzystywał dla własnych potrzeb.

JA JESTEM, KTÓRY JESTEM, JESTEM CUKREM TEJ ZIEMI, A KTO PÓJDZIE ZA MNĄ, TEGO UCZYNIĘ NAJWIĘKSZYM RYBAKIEM DUSZ LUDZKICH, BĘDZIE SŁODZIŁ LUDZIOM ŻYCIE. TEGO ODMŁODZĘ, I NIE BĘDZIE MU BRAKOWAŁO PIENIĘDZY. SPRAWIEDLIWOŚCI WAS NAUCZĘ. BĘDZIE ŻYŁ 200 LAT I NIE BĘDZIE SIĘ STARZAŁ. KTO STRACIŁ W WYPADKU RĘKĘ, PALCA, PALCE, NOGĘ NOGI, KOBIECIE OBCIĘTO PIERŚ PIERSI, ALBO INNE CZĘŚCI CIAŁA TO BĘDĄ WYRASTAŁY NOWE. KTO OSIĄGNIE PROMIEŃ NIEBIESKI BĘDZIE NIEŚMIERTELNY. JA MYŚLĘ I MUSZĘ ROBIĆ TAK JAK TYM, KTÓRYM JESTEM? JESTEM CZŁOWIEKIEM, MĘŻEM, TATĄ I DZIADKIEM. MOJE KRÓLESTWO NIEBIESKIE PRZYJDZIE NIE Z TEGO ŚWIATA? NAJPIERW BĘDĘ MIAŁ OTWARTE TRZECIE OKO. A PO PRZEMIENIENIU PAŃSKIM, CZYLI ODMŁODZENIU, TYLKO BĘDĘ ZNANY Z NAZWISKA, A Z WYGLĄDU NIKT MNIE NIE POZNA. OTRZYMAM ŚNIADĄ CERĘ, CZARNE WŁOSY, WYROSNĄ NOWE BIAŁE PROSTE ZĘBY. BĘDĘ NIEŚMIERTELNYM.

MASZ PROBLEM Z OCHRZCZENIEM SWOJEGO DZIECKA, NIE OTRZYMAŁEŚ ROZGRZESZENIA Z ROZWODEM KOŚCIELNYM, Z POCHÓWKIEM ZMARŁEGO, ZGŁOŚ SIĘ DO MNIE.
ZAPRASZAM DO BUDOWANIA NOWEGO,
MIŁOSIERDZIA BOŻEGO PO NOWEMU.
Nowe Miłosierdzie Boże zarejestrowane jest pod numerem,
06-1490457. Jest To Nowa Wiara, Religia.

Ten Cudowny Obraz o trzech promieniach, jest kontynuacją obrazu siostry Faustyny Kowalskiej o dwóch promieniach. Obraz o trzech promieniach, który wydaje zapachy i uzdrawia ludzi na potwierdzenie tego, że jesteśmy już na ziemi, to znaczy; Duch Święty, Bóg Ojciec Wszechmogący, Jezus Chrystus i Maryja. Na razie jesteśmy normalnymi ludźmi, aż do kiedy będziemy odmłodzeni, czyli Przemienienie Pańskie.
MUSZĘ, MUSIMY (DUCH ŚWIĘTY, BÓG OJCIEC, JEZUS CHRYSTUS I MARYJA) PRZEJŚĆ WSZYSTKIE SZCZEBLE ŻYCIA ZIEMSKIEGO, OD A DO Z, OD PONIŻENIA DO WYWYŻSZENIA, OD BANKRUTA DO MILIONERA, OD ROZWODNIKA DO WDOWCA, OD SZCZUPŁEGO DO GRUBEGO.

DOŚĆ WASZYCH RZĄDÓW, DO, CZEGO DOPROWADZIŁY LUDZKOŚĆ I ŚWIAT? TO, CO ŻEŚCIE DO TEJ PORY NIEUDOLNIE ZBUDOWALI, WSZYSTKO ZBURZYCIE
JA MUSZĘ NAPRAWIĆ.

ZBUDOWALIŚCIE BOŻKÓW I DO NICH MODLICIE SIĘ, TAKICH JAK "PATRON, OPATRZNOŚĆ BOŻA, ZOSTAŃ Z BOGIEM,
Z PANEM BOGIEM, BÓG ZAPŁAĆ, MARYJA DZIEWICA, OJCIEC ŚWIĘTY, INTENCJE I INNI", MODLICIE SIĘ DO NICH I DLATEGO WASZE MODLITWY NIE SĄ WYSŁUCHANE, A MIŁOSIERDZIE BOŻE PRZEKLINACIE. NA INNYCH STRONACH W KOŚCIOŁACH POKAZUJECIE BOŻKA Z PRZEBITYM PRAWYM BOKIEM I JEMU ODDAJECIE POKŁONY, JEMU SIĘ KŁANIACIE I DO NIEGO MODLICIE SIĘ. DLATEGO WASZE MODLITWY NIE
ZOSTAJĄ WYSŁUCHANE.
Po co się rozpisywać: Big Grin Big Grin Big Grin
naprawde nie moglam sie powstrzymac Big Grin
facet po prostu powinien otrzymywać psychotropy zastrzykiem prosto do mózgu i być w kaftanie do końca życia Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

polecam na tej stronie mapy polski i nowego świata Smile na mapie polski poza odgrodzeniem zachodniej granicy i pomoża widać że odznaczona jest też Legnica, chyba mu ktoś tam wpierdolił Tongue
Przyjdziecie NA KOLANACH Z MODLITWĄ NA USTACH, I ZŁAMI W OCZACH,

po moje Święcenia i Błogosławieństwa, UZDROWIENIA,

ODMŁODZENIA, Wszyscy, od księdza po papieża.
Hm,przykro mi,ale ja nie mam takiego złego wzroku,więc chyba nie mogę Crying or Very Sad Laughing
I ten "mondry" pan ma chyba problemy z językiem polskim
Cytat:KTO STRACIŁ W WYPADKU RĘKĘ, PALCA, PALCE, NOGĘ NOGI, KOBIECIE OBCIĘTO PIERŚ PIERSI, ALBO INNE CZĘŚCI CIAŁA TO BĘDĄ WYRASTAŁY NOWE.

Mi się zawsze wydawało że można stracić palec... :? A zawsze uważałem duchownych za osoby wykształcone Evil or Very Mad
Jedna z najnowszych przepowiedni
Cytat:PRZED KOŃCEM ŚWIATA MĘŻCZYŹNI BĘDĄ SIĘ PODNIECAĆ NA WIDOK ROZEBRANYCH KOBIET.

Nie jestem pewien ale... czy tak nie było od zawsze? Question
Cytat:-POLSKA W PIŁKĘ NOŻNĄ ZREMISUJE Z ANGLIĄ, W ANGLI 2:2.
Czekam z niecierpliwością.

Cytat:KOBIETY PRZESTANĄ MIEĆ MIESIĄCZKĘ.
Nareszcie koniec wykrętów typu: daj mi spokój mam okres, źle się czuję. Jeee!!! Laughing

Cytat:BĘDZIE TYDZIEŃ TRWAŁ 10 DNI, A 3 DNI BĘDZIE WOLNE.
I do dupy, bo 7 dni trza będzie do roboty, albo szkoły tyrać, a teraz tylko pięć. No chyba, że urlopy i wakacje będą dłuższe.

Cytat:BĘDZIEMY PRZEMIESZCZAĆ SIĘ HELIKOPTERAMI I AWIONETKAMI, TAK JAK TERAZ PORUSZAMY SIĘ SAMOCHODAMI.
A w Piętym Elemencie i Blade Runnerze były latające samochody, moim zdaniem lepszy pomysł niż helikoptery i awionetki.

Cytat:NIE BĘDZIE NATA - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI..
NIE BĘDZIE O N Z - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI..
NIE BĘDZIE UNI EUROPEJSKIEJ - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI..
PO KOŃCU ŚWIATA, NIE BĘDZIE WOJSKA - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI..
PO KOŃCU ŚWIATA, NIE BĘDZIE GRANIC - DLACZEGO? BO TO POMYSŁ DIABELSKI.
To brzmi jak pomieszanie Giertycha i Rydzyka z Wiśniewskim "Kajne grencen" Laughing

Cytat:W ZAKOPANYM BĘDZIE OLIMPIADA ZIMOWA, ALE DOPIERO PO SĄDNYCH DNIACH (KOŃCU ŚWIATA).
Dobra wiadomość, po końcu świata nadal będzie padał śnieg, i będzie można pozjaeżdżać z Gubałówki. Tylko ciekawe czy na Krupówkach nadal McDonald's będzie.

Cytat:BĘDĄ LUDZIE BARDZO MĄDRZY.
W to to nigdy nie uwierzę. Bujda na resorach, to niemożliwe po prostu.