Święta i koniec roku już blisko, należy więc zgodnie z przyjemną i przyjętą już na naszym forum tradycją złożyć wszystkim życzenia ;]. Życzę Wam wesołych, spokojnych świąt, a w nowym roku wielu ciekawych płyt, koncertów i ogólnie by przyniósł Wam dużo szczęścia.
Ja równiez dołączam sie do tych zyczeń

i życze wszystkim (nawet tym co mnie wkurzali

) gwiazdki najjasniejszej, choinki najpiękniejszej, świąt mile spedzonych i prezentów wymarzonych.
Ja sie przyłącze do zyczen przedmowcow i jeszcze zycze duzo plyt pod choinka , a takze duzo zdrowia i spelnienia marzen . A sobie zycze zeby w przyszlym roku do Polski przyjechal Page z Plant'em

. Wszystkiego naj naj naj zyczy Puchatek .
A ja chce "Chinese Democracy" pod choinke

Chyba aż tak wiele nie żądam

Życze przede wszystkim zdrowia (bo bez tego to nawet palcem w nosie nie można pożądnie pogrzebać

),ponadto duuuużo płytek które rozwalą Was na łopatki swoją potęgą (

),pogody ducha i dystansu do tego powszechnego zjawiska jakim wydaje się być życie

.No i tego wszytkiego,czego sami byście sobie życzyli dostać od grubasa w czerwonym-białym uniformie

.Wesołych i wywalonych w kosmos świąt

!!
Bardzo latwo, domysl sie sam
<spojrz na adres>
Ghost_82 napisał(a):Hheheheh niezłe
jak to zrobiłes.
Hehe na dole jest taka mała,niezobowiązująca do niczego ikonka

A swoją drogą sympatyczny pomysł

No to ja Wasz wszystkim życzę wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt i od razu szczęśliwego Nowego Roku. Żeby był lepszy od tego poprzedniego. Życzę Wam też, żeby Wasze ukochane kapele przyjechały do Polski i żeby płyty nieco staniały

No i pozostańcie sobą