10-24-2006, 07:44 PM
10-24-2006, 07:55 PM
Punk? Jedni z najlepszych?
...no chyba, że o innych De Hajwsach mówimy
.

...no chyba, że o innych De Hajwsach mówimy

10-24-2006, 08:03 PM
Przemek87 napisał(a):Słucha może ktoś. Piątka zakręconych Szwedów jest dla mnie jednym z najlepszych punkowych zespołów w kontynentalnej Europie.Dla mnie to rock'n'roll w 'starym stylu.
Pierwsza płytka czyli 'Barely Legal' bardzo przyjemna, najbardziej rock'n'rollowa, wokal fajny - nadaje się do barów

'Tyrannosaurus Hives' troszku zalatuje komercyją, singiel 'Walk Idiot Walk' zrobił szał - w sumie nawet fajny kawałek, ale reszta to kicha. W zasadzie mogli się rozpaść po nagraniu 1 płyty. W wywiadach mówili, że po 3 płytach się rozpadną, chyba nadal grają

Tak czy siak kojarzą mi się z Rolling Stones i troszku The Kinks (w tym momencie pewnie bluźnie, ale The Kinks kocham

10-24-2006, 08:33 PM
No fakt, to raczej rock n`roll, ale domieszka punka jest. Niemniej bardzo bardzo zacny zespół. Maja w sobie niesamowite pokłady energii. Szczególnie kawałki "Main Offender"i "Die Alright" dają kopa
10-24-2006, 10:28 PM
Oj, daaawno nie słuchałem. Teraz już zupełnie do nich nie wracam - mieli kilka dobrych kawałków (np. "Walk Idiot Walk" pewnie ciągle by mnie bawił), ale przy tym płyty były cholernie nierówne.
Średniak.
Średniak.
10-24-2006, 10:46 PM
wkurwiajo