Live Inferno z 2003 roku jest świetne, ile jest zespołów grających tak jak Immortal

,wszystkie albumy które wydali są mistrzostwem technicznym,szkoda że już nie pujdę na ich koncet.

Berud napisał(a):choć niezawsze mi sie vocal podoba
Abbath ma zajebisty głos,
"vocal podoba mi się bezgranicznie"

Cały Immortal jest zajebisty
"nie inaczej"

jak dla mnie to zależy od kawałq czy płyty czasem ten skrzek mi niepasi
za to lubie w immortalu te mroźne intra
zauważyliście ze Immortal ma testy - zima zima mróz zima zima mróz

Ktoś kto twierdzi, że Immortal to nie BM jest zjebem.
musisz mnie naprawde kochac skoro tak mi slodzisz.
Ktos kto twierdzi ze Immortal jest BM, ten jest zjebem do kwadratu.
LCF napisał(a):Ktos kto twierdzi ze Immortal jest BM, ten jest zjebem do kwadratu.
a czym że jest Immortal panie wszystko wiedzący ??
Berud napisał(a):LCF napisał(a):Ktos kto twierdzi ze Immortal jest BM, ten jest zjebem do kwadratu.
a czym że jest Immortal panie wszystko wiedzący ??
Nie znasz się, LCF pracuje w komisji która wydaje weryfikacje czy coś jest BM czy też nie jest

Nie no immortal to ambient. Weź się LCF pierdolnij w czoło.
Jak dla was pedaly kazdy kto ma corpsepaint gra black metal, to ja dziekuje.
Wiesz, idąc ttwoim tokiem rozumowania, można dojść do wniosku, że "De mysteriis dom sathanas" to nie black metal, bo wiadomo że BM to wyłącznie Venom i pierwsze 2 płyty Bathory, aha, chyba że zespoły które sprzedały nieco więcej niż 100 egzemplaży płyt, i mają teksty odstające od "jedynie słusznej linii programowej" to nie BM :?
Tomash napisał(a):Wiesz, idąc ttwoim tokiem rozumowania, można dojść do wniosku, że "De mysteriis dom sathanas" to nie black metal,
zgadzam sie jak najbardziej z LCF, ale nie rozumiem co to powyzsze ma do naszego rozumowania. Moglbys uscislic, bo naprawde nie wiem w ktorym miescu powinienem zaczac szukac sensu tej wypowiedzi..
Cytat:bo wiadomo że BM to wyłącznie Venom i pierwsze 2 płyty Bathory, aha, chyba że zespoły które sprzedały nieco więcej niż 100 egzemplaży płyt, i mają teksty odstające od "jedynie słusznej linii programowej" to nie BM :?
rozumiem ze chciales byc w tym miejscu ironiczny, lub rozwinac temat "naszym tokiem rozumowania", ale nieco nie trafiłeś.